SMERTER: John Carew møter landslaget direkte i Storbritannia, men kneet sår fortsatt tvil om det blir noe landskamp på spissen.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
SMERTER: John Carew møter landslaget direkte i Storbritannia, men kneet sår fortsatt tvil om det blir noe landskamp på spissen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

Carews vonde kne undersøkes i morgen

Drillo tror det er lite sannsynlig at spissen spiller mot Wales.

John Carews vonde kne skal undersøkes av landslagslege Thor Einar Andersen i Wales onsdag. Da avgjøres spissens videre deltakelse på samlingen.

Carew er en av englandsproffene som har fått lov til å slutte seg til troppen først etter at de andre lander på Heathrow onsdag formiddag. Først da kan Andersen selv undersøke West Ham-spillerens tilstand.

- John meldte tidlig fra at han slet med kneet og at han ikke trodde det var aktuelt å delta på samlingen, men så ble han bra gjennom behandlingen han fikk i klubben, og han startet for klubblaget i helgen, sier landslagslegen til NTB.

- Han ble byttet ut ved pause. Jeg snakket med ham etter kampen, og han sa at han fortsatt har plager. Derfor får vi se når vi treffes.

Andersen vil gjøre en undersøkelse av kneet før det avgjøres om Carew kan eller bør delta på treninger.

Carew har fortalt at plagene bunner i en liten vridning han fikk under trening.

Lørdagens kamp mot Wales i Cardiff er årets siste landskamp.

Egil «Drillo» Olsen kalte inn debutanten Thomas Sørum i troppen da Carew opprinnelig meldte forfall, og han tar derfor med seg 19 spillere til Wales.

- Sørums sjanser til spill avhenger av om Carew blir klar. Signalene jeg har fått tyder vel på at sannsynligheten for det ikke er så stor, sier Drillo.

Han mistet allerede tirsdag Tom Høgli, som sendes hjem på grunn av en skulderskade. Lars Christopher Vilsvik erstatter ham i troppen.

(NTB)