- Carlo Ancelotti er rett mann for Chelsea

Chelsea-manageren går en usikker fremtid i møte etter nok et tap.

I HARDT VÆR: Humøret i Chelsea-leiren er ikke like god som den var i oktober. Carlo Ancelotti og Ashley Cole er i hardt vær etter at Chelsea nok en gang tapte en kamp i Premier League. (AP Photo/Tom Hevezi)
I HARDT VÆR: Humøret i Chelsea-leiren er ikke like god som den var i oktober. Carlo Ancelotti og Ashley Cole er i hardt vær etter at Chelsea nok en gang tapte en kamp i Premier League. (AP Photo/Tom Hevezi)Vis mer

(Dagbladet):  Wolverhampton - Chelsea 1-0.

Det er bare Roy Hodgson som har lavere odds på hvem som får sparken først i Premier League. Likevel mener Even Strete at italieneren er riktig mann for jobben.

- Vi kan ikke være så historieløse. Vi løftet tross alt trofeet i mai, sier Strete.

Chelsea-manager Carlo Ancelotti er i hardt vær etter at Chelsea gikk på nok en smell mot bunnlaget Wolverhampton i går. Tabloidavisa The Sun omtaler blant annet Carlo Ancelotti som en «Dead Man Walking». Leder for Chelseas supporterklubb i Norge, Even Strete, mener likevel at Ancelotti er rett mann for jobben.

- Svaret er ja. Ancelotti har ikke hatt de beste rammebetingelsene. Stallen er for tynn. Vi har hatt marginene mot oss denne sesongen. I tillegg ble assistent Ray Wilkins sparket utenfor hans kontroll, sier Strete.

Delte meninger Ancelotti har selv uttalt at han er heldig som får fortsette i jobben, en uttalelse som kom før kampen mot Wolverhampton. Det er delte meninger blant Chelsea-supporterne hvorvidt italieneren bør lede Chelsea i den neste kampen mot Ipswich i FA-cupen.

- Dersom Ancelotti får fortsette er det på grunn av tidligere resultater han har oppnådd med klubben. Han tok «The Double» i fjor og har vist at han kan tilpasse seg fotballen i England, sier Strete.

Chelsea viste en slett forestilling mot Wolverhampton i gårsdagens kamp. Even Strete mener at London-klubben trenger en assistent som kan ta et tak på benken når det butter imot. Flere av de etablerte spillerne trenger et spark bak. Han trekker særlig frem Ashley Cole som en spiller uten glød. Han håper Chelsea henter nye ansikt til Stamford Bridge.

- Stallen er for tynn. Vi mistet fem spillere og hentet to før inneværende sesong. I tillegg ble Benayoun skadet. Det virker i tillegg som om flere av de eldre spillerne er mettet på suksess, sier Strete.

Lang vei opp Chelsea ligger hele 9 poeng bak serieleder Manchester United som i tillegg har en kamp mindre spilt. Even Strete tror det vil bli vanskelig å ta igjen forspranget.

- Jeg anslår at vi har 10-20 prosent sjanse for å vinne serien. Det handler om å komme inn på vinnersporet igjen. Jeg tror Manchester United vil få problemer etter hvert. Manchester City virker også sterke. Det blir tøft, avslutter Strete.

Bookmakere gir i formiddag rundt tre ganger pengene dersom du vil tippe at Carlo Ancelotti blir den første manageren som får sparken i England.