Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Carlos klar for Fenerbache

Forlater Real Madrid etter ti år, skriver spansk avis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Roberto Carlos er blitt enig med den tyrkiske klubben Fenerbache om en treårskontrakt. Venstrebacken forlater dermed Real Madrid etter ti år i klubben, skriver den spanske avisen Marca lørdag.

33-åringen har 11 måneder igjen av kontrakten med den spanske klubben, men skal ha akseptert Fenerbaches tilbud om en årslønn på 40 millioner kroner. Real Madrids manager Fabio Capello har bedt Carlos om å bli i klubben, men brasilianeren ønsker nå en annen arbeidsgiver, skriver den spanske avisen.

Det var Fabio som brakte Carlos til Real madrid, fra italienske Inter Milan i 1996, ved starten av hans forrige trenerperiode i klubben.

Siden den gang har Carlos vunnet tre Champions League-titler og tre spanske titler. De tre siste årene har klubben har det imidlertid vært trofétørke i klubben, den verste siden 50-tallet.

Brasilianeren offentliggjorde i mai at han hadde mottatt et tilbud fra Chelsea, men den engelske hovedstadsklubben ser nå ut til å ha vendt øynene mot Arsenals ventreback Ashley Cole.

SKIFTER KLUBB: Roberto Carlos skal ha godkjent en treårskontrakt med tyrkiske Fenerbache og forlater dermed Real Madrid etter ti år i klubben. Foto: AP
SKIFTER KLUBB: Roberto Carlos skal ha godkjent en treårskontrakt med tyrkiske Fenerbache og forlater dermed Real Madrid etter ti år i klubben. Foto: AP Vis mer