Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carlos Sainz jr. uten skader etter treningskrasj

Smadret bilen.

 KRASJET:  Slik så bilen til Carlos Sainz jr. ut etter fredagens treningskrasj. Foto: AP Photo/Ivan Sekretarev/NTB Scanpix
KRASJET: Slik så bilen til Carlos Sainz jr. ut etter fredagens treningskrasj. Foto: AP Photo/Ivan Sekretarev/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Formel 1-kjøreren Carlos Sainz jr. kom fra et voldsomt treningskrasj uten skader å snakke om på banen i Sotsji lørdag. Han håper å kunne kjøre Russlands Grand Prix søndag.

21-åringen mistet kontrollen over sin Toro Rosso-bil i et av de raskeste partiene på banen. Han smalt inn i beskyttelsesgjerdet og ble raskt tatt hånd om av redningsmannskapet.

Han ble dratt ut av bilen og fløyet til sykehus med helikopter.

Pappaen, Carlos Sainz, kunne melde fra sykehuset at det var gått bra. Den største bekymringen sønnen hadde var å overbevise legene om at han var klar til å kjøre søndagens løp, sa den tidligere rallykongen.

- Alt er bra med meg. Nå må jeg forsøke å få legene med på å gi meg tillatelse til å kjøre søndag, tvitret Sainz fra sykesenga. Han la også ut et bilde der han lå i senga med tommelen opp.

På treningen var det Nico Rosberg i sin Mercedes som var raskest. Bak tyskeren fulgte Williams-føreren Valtteri Bottas fra Finland og regjerende verdensmester Lewis Hamilton. Kvalifiseringen går seinere lørdag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!