Carlos tente lys i mørket

Venstrevrista til Roberto Carlos avverget total krise i Real Madrid. Men den spanske giganten vakler.

Med tap for Malaga i går, ville ordet krise vært det eneste dekkende å bruke om tilstanden til Real Madrid. Juventus ble for sterke i åttendedelsfinalen i Champions League, og Barcelona har mildt sagt festet grepet om seriegullet etter seieren lørdag - med hele 11 poeng foran erkerivalen.

Enda et tap for Real Madrid - som tross alt har spillere som Ronaldo, Raúl, Zidane, Beckham og Owen i stallen - ville vært uakseptabelt.

Pep mot sine egne

-  Ut ifra det som er skjedd den siste tida, hadde vi intet annet valg enn å vinne kampen. Vi spilte ingen god kamp, men det viktige er resultatet, sier David Beckham.

Real Madrid dominerte kampen, men det hjelper lite så lenge høyt gasjerte storstjerner som Ronaldo sliter med å finne veien til mål.

Ronaldo ble spilt nydelig gjennom av Raúl like etter pause. Brassen rykket fra i kjent stil, men Malagas gode keeper klarte han aldri å overliste.

Heldigvis var landsmannen Roberto Carlos mer på hogget. En pasning fra Ronaldo ble ekspedert kontant i mål like utenfor 16-meteren.

Pep mot Real

Lettelsen var enorm ute på banen. Og ansiktsuttrykket til trener Vanderlei Luxemburgu sa uansett det meste i går.

For det kravstore hjemmepublikummet pep mot sine egne. Alt annet enn tre poeng ville skapt et helt annet lydnivå.

DESPERAT GLEDE: Så glad og lettet ble Roberto Carlos da han sikret lagkaptein Raúl og Real Madrid en høyst påkrevd 1-0-seier over Malaga i går.