Carlos Tevez er for tjukk for Juventus

Må på slanker'n før sesongstart.

LUBBEN?: Carlos Tevez er sammen med Fernando Llorente mannen som skal score målene for Juventus i år. Nå kan det derimot se ut som om han har et lite stykke igjen til idealvekten. AP Photo/Alessandro Falzone
LUBBEN?: Carlos Tevez er sammen med Fernando Llorente mannen som skal score målene for Juventus i år. Nå kan det derimot se ut som om han har et lite stykke igjen til idealvekten. AP Photo/Alessandro FalzoneVis mer

(Dagbladet): Da Carlos Tevez tok turen fra Manchester til Juventus og Torino i slutten av juni, var det en av sommerens mest profilerte overganger så langt.

Argentineren kostet i første omgang de italienske mesterne litt i underkant av 100 millioner kroner, men nå kan de se ut som om spissen ikke er helt spilleklar.

Strengt regime
Italienske Gazzetta dello Sport skriver i dag at Juventus-sjef Antonio Conte skal ha strenge regler knyttet til spillernes fysiske form.

Selv om det er vanlig at spillere kommer tilbake etter ferien litt under pari på det fysiske, skal han ha ønsker om at Tevez begynner på en tilpasset diett så snart som mulig.

Den italienske avisa skriver at Tevez skal ha veid inn seks kilo over det som er ønskelig. Så gjenstår det å se om 29-åringen legger seg i selen for å kvitte seg med feirekiloene. For han har ikke alltid vært like lett å ha med å gjøre.

Trøblete tid
Høsten 2011 stakk Carlos Tevez av hjem til Argentina mot manager Roberto Mancini's vilje etter en disputt mellom de to. Tevez hadde nektet å bli byttet inn under Champions League-kampen mot Bayern Munchen, og i dette var starten på en langvarig isfront mellom de to.

Tevez ble senere tatt inn i varmen igjen, og var høyst delaktig da Manchester City hentet inn byrival United og tok Premier League-tittelen i 2012.

Heller ikke i vår var det det sportslige som var i fokus for argentineren.

Etter «å ha vært ute og kjørt», ble han etterhvert idømt 250 timer samfunnstjeneste for ulovlig bilkjøring. Kanskje er en tur til Italia akkurat det Tevez trenger for å få orden på saker og ting igjen.

Stort press
Juventus satser knallhardt foran den kommende sesongen, og har i alle fall på papiret langt på vei løst spissproblemet sitt.

I tillegg til Tevez, har «Den gamle dame» også hentet Fernando Llorente fra Athletic Bilbao. Sammen skal de to stå for målene som kan ta Juventus tilbake til gammel storhet også i Europa.

Som om ikke det var nok press på den tidligere West Ham-, Manchester United- og Manchester City-spilleren, har han også fått tildelt trøye nummer 10 i Juventus.

Mannen som sist bar denne er ingen ringere enn Alessandro Del Piero - mannen som spilte for klubben i 19 år, spilte 691 kamer og scoret 289 mål.

NUMMER 10: Carlos Tevez skal videreføre arven etter Alessandro Del Piero når han overtar drakt nummer 10 i Juventus. Foto: AP Photo/Alessandro falzone, LaPresse
NUMMER 10: Carlos Tevez skal videreføre arven etter Alessandro Del Piero når han overtar drakt nummer 10 i Juventus. Foto: AP Photo/Alessandro falzone, LaPresse Vis mer