IKKE FREMMED FOR ITALIA: Carlos Tevez stiller seg, ifølge rådgiver Kia Joorabchian, ikke avvisende til en overgang til Serie A.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
IKKE FREMMED FOR ITALIA: Carlos Tevez stiller seg, ifølge rådgiver Kia Joorabchian, ikke avvisende til en overgang til Serie A.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil NobleVis mer

- Carlos vil være fornøyd med å komme til Italia

Rådgiveren bekrefter Milan-interesse.

Carlos Tevez' agentapparat har denne uken vært i møte med Milan om en mulig overgang fra Manchester City i januar. Også Juventus snuser på argentineren.

Flere italienske medier har siden torsdag slått fast at Tevez-rådgiver Kim Joorabchian har vært i tidlige samtaler med Milan og klubbens visepresident Adriano Galliani. Fredag bekreftet agenten dette selv til Sky Sports.

- Jeg har snakket med Carlos, og han vil være fornøyd med å komme til Italia. Til nå har vi snakket med Milan. Italienske storklubber er etter vår smak. Tevez ønsker å spille for en storklubb, sa kontroversielle Joorabchian.

Milan er imidlertid ikke alene i dragkampen om spissen, som har kommet i unåde hos City og manager Roberto Mancini etter flere episoder i høst. Også Juventus vurderer 27-åringen.

- Jeg kan bekrefte at interessen fra Juventus er reell i likhet med flere andre toppklubber i verden, sa FIFA-agent Giuseppe Riso, som også jobber for Tevez.

(NTB)