Carlsen: - Jeg ble definitivt overrasket. Jeg kan fortelle deg såpass

Angret på åpningen.

OVERRASKET: På pressekonferansen i etterkant er det en rolig, men tydelig fornøyd, Anand som redegjør for tankegangen bak seieren. Magnus Carlsen på sin side så alt annet enn fornøyd ut, og han uttrykte overraskelse over inderens gode forberedelser. Foto Hans Arne Vedlog  / Dagbladet
OVERRASKET: På pressekonferansen i etterkant er det en rolig, men tydelig fornøyd, Anand som redegjør for tankegangen bak seieren. Magnus Carlsen på sin side så alt annet enn fornøyd ut, og han uttrykte overraskelse over inderens gode forberedelser. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SOTSJI/OSLO (Dagbladet): Vishy Anand slo knallhardt tilbake etter søndagens nederlag, og slo til slutt Magnus Carlsen i dagens tredje parti av VM-kampen.

På pressekonferansen i etterkant er det en rolig, men tydelig fornøyd, Anand som redegjør for tankegangen bak seieren. Magnus Carlsen på sin side så alt annet enn fornøyd ut, og han uttrykte overraskelse over inderens gode forberedelser.- Han var veldig godt forberedt og spilte godt. Jeg kunne spilt bedre, men det var vanskelig. Jeg prøvde bare å klamre meg fast. Jeg ble definitivt overrasket, jeg kan fortelle deg såpass, sier Carlsen.

- Jeg angrer Nordmannen fikk også spørsmål om han angret på måten han åpnet partiet på.

- Jeg angrer. Han var veldig godt forberedt, og fikk en god posisjon. Det blir ikke stort verre. Jeg forberedte meg godt, men det hjalp ikke. Han spilte ganske enkelt bedre, sier han.Han ville derimot ikke legge noe av skylda for tapet på sine sekundanter.

- Når noe går feil er det bestandig min feil, slår han fast. Det er sånn kamp hvor alt gikk galt helt fra start, men det kommer nye muligheter. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer