Carlsen åpnet det hele, så fulgte Ronaldo opp med hat trick

Har scoret 200 seriemål for Real Madrid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For annen gang på et år fikk sjakkverdensmester Magnus Carlsen lørdag ta avspark for sitt favorittlag Real Madrid. Så tok Cristiano Ronaldo over showet mot Celta.

Carlsen tok også i fjor avspark på Santiago Bernabéu som nybakt verdensmester. Lørdag var nordmannen tilbake etter å ha sikret seg VM-tittelen med ny seier over indiske Vishy Anand.

Ikledd Real Madrid-drakt med «Magnus» og draktnummer 1 vandret han ut til midtsirkelen for å sparke i gang kampen mot Celta.

Deretter tok han plass på tribunen. Derfra fikk han se Cristiano Ronaldo komme nær en drømmescoring da et utsøkt brassespark traff tverrliggeren.

Hattrick Samme mann kom i fokus etter 35 minutter. På vei inn i feltet var en Celta-spiller borti Ronaldos overarm. Portugiseren falt lett i bakken, men fikk straffesparket han ønsket seg. Fra ellevemeteren satte han selv inn 1-0.

Ronaldo gjorde også sitt annet mål for kvelden da han kontant satte en volley i mål etter 65 minutter. Og ni minutter før slutt var hattricket i boks. Han lurte seg fri på bakre stolpe og satte enkelt ballen i mål etter innlegg fra Marcelo. Det var hans 23. mål på 13 seriekamper denne sesongen, og hans 200. seriemål totalt for Real Madrid. Ronaldo er samtidig oppe i 23 hattrick i serien for den spanske hovedstadsklubben. Det er ny La Liga-rekord.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer