Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carlsen danket ut 100 av verdens vakreste kvinner

Sjokkerte britisk magasin.

POPULÆR I ENGLAND: Magnus Carlsen var mer populær enn Victoria's Secret-modellene i Storbritannias største motemagasin. Foto: Foto: Erlend Aas / NTB scanpix / Stella Pictures.
POPULÆR I ENGLAND: Magnus Carlsen var mer populær enn Victoria's Secret-modellene i Storbritannias største motemagasin. Foto: Foto: Erlend Aas / NTB scanpix / Stella Pictures. Vis mer

• Følg VM direkte i sjakkstudio.

(Dagbladet): Sjakkfeberen herjer i Norge mens Magnus Carlsen kjemper om VM-tittelen i India. Men også andre steder i Europa er det massiv interesse for 22-åringen.

Det britiske motemagasinet GQ publiserte i går en stor artikkel fra Victoria's Secrets undertøysshow i New York. Samtidig publiserte de en sak om duellen mellom Carlsen og Vishy Anand i sjakk-VM.

Da fikk magasinet seg en stor overraskelse.

Overrasket Lesertallene på artikkelen viste nemlig at magasinets lesere foretrakk artikkelen om Carlsen og Anand.

- Artikkelen om sjakk er mer populær enn siden med 100 bilder av Victoria's Secret-modeller, skriver magasinets offisielle twitterkonto.

GQ regnes som et av Storbritannias største motemagasiner og på visningen i New York var flere av verdens mest kjente modeller avbildet: Alessandra Ambrossio, Adriana Lima, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes og Izabel Goulart, ifølge Chessdom.

De britiske leserne ville derimot heller lese en sak om sjakk med tittelen: «Titanic clash between Magnus Carlsen and Viswanathan Anand».

Latterliggjort i Sverige Det er spilt fire VM-partier i India og det femte pågår fra klokka 10.30 i dag.

Du kan følge trekkene direkte her.

Carlsen-hysteriet i Norge ble latterliggjort i Sverige tidligere denne uka etter at superstjernen Zlatan Ibrahimovic fikk et sjakkspørsmål på sin pressekonferanse.