Carlsen koser seg, Anand i hardtrening

Velger forskjellig oppladning før VM-matchen.

LØRDAGSKOS: Magnus Carlsen tar foreløpig livet med ro før VM-matchen. Her på by'n med Silje Bakkene (t.v.) og Vilde Berntsen.  Foto: PRIVAT.
LØRDAGSKOS: Magnus Carlsen tar foreløpig livet med ro før VM-matchen. Her på by'n med Silje Bakkene (t.v.) og Vilde Berntsen. Foto: PRIVAT. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Magnus Carlsen var ute og hygget seg med venner i Oslo lørdag kveld. Vishy Anand avsluttet med å vinne en turnering i Bilbao.

De to har valgt forskjellige veier i oppladningen foran VM-møtet i Sotsji, som innledes 7. november.

Det gjelder å treffe med oppkjøringsstrategien. Magnus Carlsen spilte ikke optimalt i Sinquefield Cup i St. Louis som ble avsluttet 7. september. Samtidig måtte Carlsen bruke tid på å bestemme seg for om han skulle stille opp i VM-matchen eller ikke.

Umenneskelig - Det er umenneskelig om all den støyen ikke skulle preget Magnus på noe vis, sier Agdestein til Dagbladet.

- Etter turneringen i Sinquefield Cup har Magnus koblet av fra all sjakk. Det er tydelig at Anand har valgt en annen oppkjøringsstrategi nå, enn forrige gang. Da spilte han lite før møtet med Magnus i Chennay, sier manager Espen Agdestein til Dagbladet.  Vant to turneringer Vishy Anand vant kandidatturneringen i Khanty-Mansiysk i mars og ble kvalifisert til å møte Magnus Carlsen i kampen om VM-tittelen. At han også stilte opp i Bilbao viser en betydelig mer offensiv Vishy Anand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer