Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carlsens bursdagsgave: Her blir han hyllet av Real Madrid

Fikk ta avspark på Santiago Bernabeu.

(Dagbladet): På sin egen 23-årsdag har Magnus Carlsen fått en gave han sent vil glemme. Og den kom fra favorittklubben hans, Real Madrid.

Real Madrids mektige president Florentino Pérez har fått med seg Magnus Carlsens sjakktriumf i India - og vil hylle ham på klubbens egen hjemmebane.

- De tok kontakt og ville hylle ham etter VM-seieren. Og det var president Florentino Pérez som sendte et formelt brev og spurte, forteller manager Espen Agdestein til Dagbladet.

Kapteinen fulgte med Det takket selvfølgelig Magnus Carlsen ja til, og fikk i kveld ta æresavspark under kveldens La Liga-kamp mellom Real Madrid og Real Valldolid, som vises på kanalen Max.

Det er noe de har av og til, så det er jo stas å bli gjort ære på, på den måten, forteller manageren.

Rett før kampstart fikk Magnus Carlsen komme ut på banen, kledd i Real Madrid-drakt, og hilse på kapteine og dommerne, før han ble tatt med til midtsirkelen.

 SMØRBLID:  Magnus Carlsen smilte fra øre til øre mens han var ute på gressmatta hos Real Madrid. Foto: AFP PHOTO/ GERARD JULIEN / NTB Scanpix
SMØRBLID: Magnus Carlsen smilte fra øre til øre mens han var ute på gressmatta hos Real Madrid. Foto: AFP PHOTO/ GERARD JULIEN / NTB Scanpix Vis mer

Der fikk 23-åringen ta avspark for Real Madrid, mens kaptein Sergio Ramos så på.

Manageren forteller at etter Carlsen har blitt hyllet i midtsirkelen, vil han se kampen i presidentens VIP-losje, for deretter å gjennomføre flere intervju, blant annet med Real Madrids egne hjemmeside og klubbmagasin.

Skulle slappe av hjemme Egentlig skulle 23-åringen ta det rolig hjemme i Norge etter VM-kampen, men de planene endret seg kjapt da brevet fra Real Madrids president kom.

- Han takket ja til det, siden han er fan av Real Madrid. Han hadde egentlig tenkt å slappe av hjemme, men da ble det avslapping i Spania i stedet for, sammen med venner, forteller Agdestein til Dagbladet.

Selv spiller Magnus Carlsen for 6. divisjonslaget Fremad Famagusta.

Agdestein forteller at forespørselen om å bli hyllet hos favorittklubben, kom for noen dager siden.

 AVSPARK:  Foran Real Madrids kaptein, Sergio Ramos, fikk verdensmesteren ta æresavspark. Foto: Max
AVSPARK: Foran Real Madrids kaptein, Sergio Ramos, fikk verdensmesteren ta æresavspark. Foto: Max Vis mer

- Det er først og fremst veldig artig, siden han er Real Madrid-fan. Han har vært med på mye stort, men dette er nok artig for ham.

Forruten å bli gjort stas på av Real Madrid sier manageren at Carlsen tar feiringen av 23-årsdagen på en rolig måte.

- Han pleier ikke å lage så stort nummer ut av bursdager, forteller Agdestein.

 FAVORITTLAG:  At Real Madrid er Magnus Carlsens favorittlag, er noe den spanske klubben har fått med seg. Foto: AFP PHOTO /DANIEL SANNUM LAUTEN
FAVORITTLAG: At Real Madrid er Magnus Carlsens favorittlag, er noe den spanske klubben har fått med seg. Foto: AFP PHOTO /DANIEL SANNUM LAUTEN Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media