Carlsens private kokk testet VM-hotellet

Det er én ting Carlsen ikke liker å spise.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SOTSJI (Dagbladet): I går ankom Magnus Forssell det strøkne luksushotellet hvor navnebror Magnus Carlsen skal bo under VM-kampen mot Vishy Anand. 

Like etter startet verdensmesterens private kokk de siste forberedelsene før verdensmesteren lander i Sotsji sent i kveld. Etter en omvisning på hotellet av den tyske kjøkkensjefen Andy Triller, ble Dagbladet med da det bar videre til prøvesmaking av ulike asiatiske retter.

Liker ikke fisk - Fasilitetene her er fantastiske. Det er et flott, splitter nytt sted. Det er masse hyggelige mennesker, og alle er veldig hjelpsomme, forteller Forssell mens han sitter og spiser på «Umani» - en av etablissementets fire innendørsrestauranter.

Den kommende måneden er det Forssells oppgave å passe på at Carlsens matbehov blir tilfredsstilt. Det lyktes kokken bra med under VM i India i fjor. Derfor kan det være lurt å styre unna fisk, for det er en ting som nordmannen ikke liker.

- Men han er glad i kylling, asiatisk og italiensk mat. Det er egentlig mye han liker. Det er gjerne bare fisk som ikke er favoritten.

Er spent Forssell var en del av «Team Carlsen» også under VM i India i fjor. Denne gangen vil han gjøre det han kan for å gjenskape suksessen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer