Carlsens sarkastiske melding etter det lynraske partiet

Endte med remis etter en time.

FORT GJORT: Carlsen og Anand var ferdige etter én time av dagens parti. Det virket ikke som om nordmannen var veldig fornøyd med akkurat det. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FORT GJORT: Carlsen og Anand var ferdige etter én time av dagens parti. Det virket ikke som om nordmannen var veldig fornøyd med akkurat det. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En time etter at Magnus Carlsen flyttet sin første brikke, var de to duellantene allerede på vei til pressekonferansen etter remis.

Det raskeste partiet i denne VM-kampen.

Da nordmannen møtte pressen var det ikke voldsomt mye man fikk ut av ham, men det var tydelig at han ikke var fornøyd. Det samme ga han uttrykk for da han tok til Twitter i etterkant med en ganske sarkastisk undertone.

Hans første twittermelding på fire dager.

- Vel, det var festlig, var det ikke, skrev han til sine 86 000 følgere.Stormester og tidligere verdensmester Garry Kasparov var ikke sen med å svare Carlsen med noen trøstende ord.

- Jeg vet hvordan du har det, skriver han.Dagbladets sjakkekspert Einar Gausel var like overrasket som resten av sjakkverden over det lynraske partiet. Han tror at den korte Carlsen-meldingen er en aldri så liten lufting av frustrasjon.

- Han mener at det ikke var noe sjakkparti, sier Gausel.- Han tråkket rett inn i en forberedelse som viste seg å være brannsikker. Han ble mer eller mindre tvunget inn i en trekkgjentakelse. Det er ikke sånn man vil spille med hvit.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer