Carmen (85) ble kastet ut av leiligheten med tvang. Nå får hun nytt hjem av den lokale fotballklubben

- Dette kan vi ikke bare stå og se på.

TVANGSUTKASTET: 85 år gamle Carmen Martinez Ayudo ble fredag kastet ut av leiligheten hun der hun har bodd i over 50 år. Nå kommer den lokale La Liga-klubben henne til unnsetning. Foto: AP Photo / Andres Kudacki / NTB Scanpix
TVANGSUTKASTET: 85 år gamle Carmen Martinez Ayudo ble fredag kastet ut av leiligheten hun der hun har bodd i over 50 år. Nå kommer den lokale La Liga-klubben henne til unnsetning. Foto: AP Photo / Andres Kudacki / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Fredag var en dramatisk dag i 85 år gamle Carmen Martínez Ayusos liv.

Etter å ha bodd i leiligheten sin i over 50 år, ble pensjonisten kastet ut på gaten av spansk politi.

Den aldrende kvinnen var oppført som kausjonist på sønnen Luis Jimenez Martinez' huslån etter at han selv nylig mistet jobben. Carmens leilighet gikk da ut på tvangssalg til utlåneren av sønnens lån, og politiet viste ingen nåde da kvinnen ble kastet ut fra leiligheten.

Bildene av den gråtende 85-åringen da hun ble tvunget til å forlate sitt hjem, har rørt hele Spania - og lokale demonstranter møtte opp for å protestere mot behandlingen av den gamle damen.

Nå har heldigvis den lokale fotballklubben kommet på banen - og de vil redde Carmen, som lever på minstepensjon på 5300 kroner i måneden, skriver spanske Marca.

- Dette kan vi ikke bare stå og se på. Vi kommer til å gjøre alt det vi kan for å skaffe henne et hjem der hun kan leve med verdighet og vi vil vise henne at hun ikke er alene. Dette gjelder ikke bare meg, men alle lederne og hele spillertroppen, sier manager Paco Jémez i Rayo Vallecano.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer