Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Caroline (19) skriver dansk idrettshistorie i US Open

Klar for semifinalen.

UFATTELIG: Caroline Wozniacki kan ikke tro det er sant. Hun er første danske spiller i en Grand Slam-semifinale. Foto: REUTERS
UFATTELIG: Caroline Wozniacki kan ikke tro det er sant. Hun er første danske spiller i en Grand Slam-semifinale. Foto: REUTERS Vis mer

|||Den danske tennisyndlingen Caroline Wozniacki (19) er klar for sin første Grand Slam-semifinale etter at hun slo ut Melanie Oudin i kvartfinalen i US Open i natt.

Wozniacki er den første danske spilleren i en semifinale i en Grand Slam-turnering. I 1978 tok Dorte Ekner seg til kvartfinalen i Australian Open.

- Det er ikke til å tro at jeg er i semifinalen. Jeg gleder meg til å spille den kampen, sier Wozniacki.

Hun seiret 6-2, 6-2 over det unge hjemmehåpet Melanie Oudin, som også har imponert i turneringen.

- Jeg var virkelig nervøs, spesielt på begynnelsen av kampen. Jeg er bare glad for at jeg kjempet så bra, forteller Wozniacki.

Dermed tok eventyret slutt for Oudin. Hun var useedet i turneringen, men klarte likevel å komme helt til kvartfinale.

- Dette har vært en stor opplevelse, sier Oudin.

Yanina Wickmayer (19) venter i semifinalen for Wozniacki, mens tittelforsvarer Serena Williams skal spille mot Kim Clijsters om den andre plassen i lørdagens finale.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media