Caroline (23) og Ada (22) er blant verdens beste. I kveld møtes de i mester-finalen

Torsdag står noen av verdens beste kvinnelige fotballspillere på hver sin banehalvdel i Champions League-finalen. To av dem er norske.

BLANT VERDENS BESTE: Torsdag møtes Caroline Graham Hansen (til venstre) og Ada Hegerberg i Champions League-finalen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
BLANT VERDENS BESTE: Torsdag møtes Caroline Graham Hansen (til venstre) og Ada Hegerberg i Champions League-finalen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Caroline Graham Hansen (23) og Ada Hegerberg (22) har i mange år blitt omtalt som noen av de aller beste. Ada Hegerberg har også fått beviser på det; I 2016 ble hun kåret til Europas beste spiller. Året etter ble hun kåret til årets kvinnelige fotballspiller av BBC.

Uansett er det to store lag med mange store profiler som møtes i Champions League-finalen. På den ene siden står Hansen og Kristine Minde og tyske Wolfsburg, på den andre Hegerberg og franske Lyon.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer