Caroline Graham Hansen avgjorde storkampen

Scoret to mål mot Frankfurt.

Caroline Graham Hansen vendte søndagens toppkamp i tysk fotball med to scoringer og hjalp Wolfsburg til 3-1-seier over Frankfurt.

Gjestene tok ledelsen ved den tyske landslagsspilleren Dzsenifer Maroszan midt i første omgang, men Hansen utlignet i det 34. minutt. Et snaut kvarter før slutt ble Frankfurt-keeper Desirée Schumann utvist for å felle Ramona Bachmann, og Hansen scoret på straffesparket.

Noen minutter før slutt ble den norske landslagsstjernen byttet ut, og på overtid satte hennes erstatter Zsanett Jakabfi punktum med 3-1-målet.

Seieren gjorde at Wolfsburg passerte Frankfurt på tabellen og inntok 2.-plassen, men det er veldig langt opp til serieleder Bayern München.

Nora Holstad Berge spilte hele kampen da Bayern lørdag vant 5-1 over Jena. Med 14 seirer og to uavgjorte er ubeseirede Bayern 12 poeng foran Wolfsburg og 13 foran Frankfurt.

Det er imidlertid Wolfsburg og Frankfurt som henger med i mesterligaen. De skal onsdag spille 1. kvartfinale, mot henholdsvis Brescia og Rosengård.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram