Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Caroline Graham Hansen avgjorde storkampen

Scoret to mål mot Frankfurt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Caroline Graham Hansen vendte søndagens toppkamp i tysk fotball med to scoringer og hjalp Wolfsburg til 3-1-seier over Frankfurt.

Gjestene tok ledelsen ved den tyske landslagsspilleren Dzsenifer Maroszan midt i første omgang, men Hansen utlignet i det 34. minutt. Et snaut kvarter før slutt ble Frankfurt-keeper Desirée Schumann utvist for å felle Ramona Bachmann, og Hansen scoret på straffesparket.

Noen minutter før slutt ble den norske landslagsstjernen byttet ut, og på overtid satte hennes erstatter Zsanett Jakabfi punktum med 3-1-målet.

Seieren gjorde at Wolfsburg passerte Frankfurt på tabellen og inntok 2.-plassen, men det er veldig langt opp til serieleder Bayern München.

Nora Holstad Berge spilte hele kampen da Bayern lørdag vant 5-1 over Jena. Med 14 seirer og to uavgjorte er ubeseirede Bayern 12 poeng foran Wolfsburg og 13 foran Frankfurt.

Det er imidlertid Wolfsburg og Frankfurt som henger med i mesterligaen. De skal onsdag spille 1. kvartfinale, mot henholdsvis Brescia og Rosengård.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart