Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Caroline Graham Hansen ble dobbeltmester i Tyskland

Caroline Graham Hansen og hennes lagvenninner i Wolfsburg er tysk dobbeltmester. Lørdag ble Sand slått 2-1 i cupfinalen.

VINNER: Caroline Graham Hansen, her fra en landskamp med Norge, er dobbeltmester i Tyskalnd denne sesongen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
VINNER: Caroline Graham Hansen, her fra en landskamp med Norge, er dobbeltmester i Tyskalnd denne sesongen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Danske Pernille Harder ble den store finalehelten. Hun scoret begge Wolfsburgs mål med ti minutters mellomrom i annen omgang.

Hansens hjørnespark banet vei for ledermålet i det 65. minutt. Harder hadde tidligere hatt den største sjansen i en første omgang Wolfsburg dominerte uten å makte å omsette overtaket i tellende resultat.

I det 75. minutt punkterte Harder tilsynelatende kampen da hun nikket Alex Popps innlegg i mål til 2-0.

Like etter tok kampen fyr da Popp ble utvist og Jovana Damnjanovic utnyttet det påfølgende frisparket til å redusere. Hennes scoring duket for spennende sluttminutter, men flere mål ble det ikke, og Wolfsburg kunne feire en ny tittel.

(NTB)

Hele Norges coronakart