Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Caroline Graham Hansen med comeback i Wolfsburg

Var tilbake på banen etter fjorårets beinbrudd da Wolfsburg slo Sand 4-1 i dag.

TILBAKE: Caroline Graham Hansen var tilbake på banen for Wolfsburg søndag. Her i aksjon mot Chelsea 5. oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE: Caroline Graham Hansen var tilbake på banen for Wolfsburg søndag. Her i aksjon mot Chelsea 5. oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den norske landslagsstjernen har vært rammet av flere alvorlige skader de siste årene, og i slutten av oktober pådro hun seg et lite brudd i leggen. Nå er hun restituert, men hun startet på benken søndag.

Et snaut kvarter før slutt ble hun byttet inn for Alexandra Popp. Da sto det allerede 4-0 til Wolfsburg etter scoringer av Anna Blässe, Tessa Wullaert, Sara Björk Gunnarsdottir og et selvmål.

– Gjestene fikk et reduseringsmål, men langt viktigere er det at Caroline Hansen har kommet inn. Velkommen tilbake, meldte Wolfsburg på sin Facebook-side.

Med seieren tok Wolfsburg 2.-plassen tilbake fra Bayern München, som lørdag slo Freiburg 3-2 med vinnermål av Nora Holstad Berge.

Turbine Potsdam topper tabellen ett poeng foran Wolfsburg og to foran Bayern München, men serielederen har en kamp mindre spilt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling