Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carragher: - Mignolet må tas ut av laget

Britiske eksperter slakter Liverpool-keeperen.

(Dagbladet): Liverpool spilte i går 2-2 mot lille bulgarske Ludogorets Razgrad, og gikk dermed sin femte kamp på rad uten seier i alle turneringer.

På de to siste kampene har den belgiske keeperen Simon Mignolet måttet hente fem baller ut av nettet, og etter den nye keepertabben i går har Liverpools tidligere forsvarsspiller Jamie Carragher fått nok.

- Det bekymrer meg at liverpool ikke greier å holde nullen for tiden. Det er enda en tabbe fra ham, og det kommer til det punktet nå der Mignolet må tas ut av laget. For hans eget beste, sa Carragher til Daily Mail.

- Verre enn Dracula Det er likevel ikke helt uproblematisk å sette Mignolet på benken. Etter salget av Pepe Reina til Bayern i sommer, sitter de kun igjen med Brad Jones som reservekeeper, noe Carragher er skeptisk til.

Foran kampen i går gikk også en annen Liverpool-legende hardt ut mot den unge belgiske keeperen. Bruce Grobbelaar sammenlignet Mignolets feltarbeid med Dracula.

- Han greier ikke å styre sitt eget område. Jeg sammenligner Mignolet med Dracula, og sier at han er verre enn Dracula. Han kom i det minste ut av kisten sin en gang i blant, sa Grobbelaar til BBC i går.

Sliter med langskudd Martin Keown fokuserer mer på tabben i går, enn på Mignolets prestasjoner generelt. Han mener Mignolet ikke kan unnskylde seg med at ballen fikk en vanskelig sprett.

- Det burde ikke ha vært en overraskelse for ham at underlaget var ujevnt. Han vet det var en forferdelig tabbe. Han ser ut til å ha problemer med distanseskudd - et annet et traff ham i ansiktet. Han er nødt til å prestere bedre, sa Keown til Daily Mail

Liverpools hardt pressede manager, Brendan Rodgers, håper den siste rekken med svake prestasjoner ikke går ut over keeperens selvtillit.

- Forhåpentligvis er det ikke problemer med selvtilliten hans, sa Rodgers på pressekonferansen etter kampen.

Han sa også videre at han var fornøyd med spillernes fighterevne, under vanskelige spilleforhold i Bulgaria.

- Det er frustrerende å havne under så tidlig. Banen var vanskelig, og ballen spratt rart særlig rundt boksen. Heldigvis kostet det oss ikke kampen, og spillerne viste stor karakterstyrke da de slo tilbake, sa Rodgers.

Drømmen om avansement i Champions League lever fortsatt for Liverpool, tross gårsdagens svake resultat. Dersom de slår Basel i den siste kampen, sikrer de seg avansement basert på interne oppgjør, selv om Ludogorets slår Real Madrid.

Først må de likevel fokusere på den hjemlige serien, der de etter 3-1-tapet mot Hangelands Crystal Palace ligger på en skuffende tolvteplass. Neste oppgjør skjer på Anfield, mot Stoke som ligger ett poeng foran på en ellevteplass.

VERRE ENN DRACULA: Simon Mignolet får kritikk for både feltarbeidet og evnen til å stoppe langskudd. Foto: EPA/GEORGI LICOVSKI
VERRE ENN DRACULA: Simon Mignolet får kritikk for både feltarbeidet og evnen til å stoppe langskudd. Foto: EPA/GEORGI LICOVSKI Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling