Carragher: - Mignolet må tas ut av laget

Britiske eksperter slakter Liverpool-keeperen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Liverpool spilte i går 2-2 mot lille bulgarske Ludogorets Razgrad, og gikk dermed sin femte kamp på rad uten seier i alle turneringer.

På de to siste kampene har den belgiske keeperen Simon Mignolet måttet hente fem baller ut av nettet, og etter den nye keepertabben i går har Liverpools tidligere forsvarsspiller Jamie Carragher fått nok.

- Det bekymrer meg at liverpool ikke greier å holde nullen for tiden. Det er enda en tabbe fra ham, og det kommer til det punktet nå der Mignolet må tas ut av laget. For hans eget beste, sa Carragher til Daily Mail.

- Verre enn Dracula Det er likevel ikke helt uproblematisk å sette Mignolet på benken. Etter salget av Pepe Reina til Bayern i sommer, sitter de kun igjen med Brad Jones som reservekeeper, noe Carragher er skeptisk til.

Foran kampen i går gikk også en annen Liverpool-legende hardt ut mot den unge belgiske keeperen. Bruce Grobbelaar sammenlignet Mignolets feltarbeid med Dracula.

- Han greier ikke å styre sitt eget område. Jeg sammenligner Mignolet med Dracula, og sier at han er verre enn Dracula. Han kom i det minste ut av kisten sin en gang i blant, sa Grobbelaar til BBC i går. Sliter med langskudd Martin Keown fokuserer mer på tabben i går, enn på Mignolets prestasjoner generelt. Han mener Mignolet ikke kan unnskylde seg med at ballen fikk en vanskelig sprett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer