Carragher: - Suárez opptrer latterlig

Skjønner ikke hvorfor spissen klager over å ikke bli solgt.

 VIL BORT:  Luis Suárez ønsker seg bort fra Liverpool. Liverpool-helten Jamie Carragher mener spissen opptrer latterlig. Foto: EPA / RUNGROJ YONGRIT / NTB Scanpix
VIL BORT: Luis Suárez ønsker seg bort fra Liverpool. Liverpool-helten Jamie Carragher mener spissen opptrer latterlig. Foto: EPA / RUNGROJ YONGRIT / NTB ScanpixVis mer

Den tidligere Liverpool-helten Jamie Carragher skjønner ikke hvorfor Luis Suárez er så misfornøyd med at klubben ikke vil selge ham.

Tidligere i uka beskyldte spissen fra Uruguay Liverpool for å bryte løfter når de nekter å selge ham. Påstander som har blitt avfeid av manager Brendan Rodgers.

I sin faste lørdagsspalte i avisen Daily Mail kommer Carragher med støtte til klubben.

- Å se at han så hardt prøver å komme seg vekk fra klubben er veldig skuffende. Mange gode mennesker har stått last og brast ved hans side siden han kom til klubben, skriver Carragher.

- Har støttet ham Den tidligere midtstopperen mener eksmanager Kenny Dalglish og nåværende manager Rodgers har gjort alt de kan for å støtte spissen i hans tid i klubben.

- I hans mørkeste stunder stilte vi opp med T-skjorter for å støtte ham. Så det er latterlig at han er misfornøyd med at klubben nekter å selge ham til Arsenal, mener Carragher.

Hele Liverpool-laget varmet opp med T-skjorter til støtte for Suárez etter at han ble straffet for å ha kommet med rasistiske bemerkninger til Manchester Uniteds Patrice Evra i 2011.

(NTB)