Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carragher: - Trist dag for engelsk fotball

Reaksjoner på Gerrard-nyheten.

EN ÆRA GÅR MOT SLUTTEN: Steven Gerrard (t.v.) og Jamie Carragher fikk hundrevis av kamper sammen for Liverpool og England. Forsvarsspilleren ga seg for noen år siden. I mai er også Steven Gerrard ferdig på Anfield, melder flere engelske medier i kveld. Carragher kaller det en riktig avgjørelse. Foto: Darren Staples / Reuters / NTB Scanpix
EN ÆRA GÅR MOT SLUTTEN: Steven Gerrard (t.v.) og Jamie Carragher fikk hundrevis av kamper sammen for Liverpool og England. Forsvarsspilleren ga seg for noen år siden. I mai er også Steven Gerrard ferdig på Anfield, melder flere engelske medier i kveld. Carragher kaller det en riktig avgjørelse. Foto: Darren Staples / Reuters / NTB Scanpix Vis mer


(Dagbladet:) Torsdag kveld slo den ned som en bombe, nyheten mange Liverpool-fans i årevis har gruet seg til:

Steven Gerrard er på vei bort fra klubben.

Ingenting er bekreftet - det er ventet at mer informasjon vil komme de nærmeste dagene - men siden en rekke profilerte reportere nå hevder å ha kilder på at Liverpools mangeårige kaptein er ferdig, har meldingene stor troverdighet.

- Trist dag Profilerte kjennere som blant annet Gerrards tidligere lagkamerat Jamie Carragher tar tydeligvis nyheten for god fisk:


«Trist dag for LFC og engelsk fotball med Gerrard-nyheten. Jeg tror det er den rette avgjørelsen, når alt tas i betraktning», skriver Liverpool-kjempen på Twitter.

- En av de beste Den tidligere England-spissen Gary Lineker, som nå er kjent som programleder for BBCs Premier League-magasin Match Of The Day, fastslår:

«Ser ut til at Steven Gerrard kommer til å forlate Liverpool mot slutten av sesongen. En av de beste spillerne som har kastet glans over Premier League. En topp, topp spiller.»

««Snitt opp mine blodårer og jeg blør Liverpool-rødt». Steven Gerrard, 2006. Det vil ikke endre seg når han forlater Anfield kommende sommer. #Gerrard #lfc», twitrer Daily Telegraph-journalist Henry Winter.