TØFFE TAK: Jürgen Klopp vil forvente hard jobbing av Daniel Sturridge og Christian Benteke, mener Jamie Carragher. Foto:
Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix
TØFFE TAK: Jürgen Klopp vil forvente hard jobbing av Daniel Sturridge og Christian Benteke, mener Jamie Carragher. Foto: Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix Vis mer

Carragher advarer Benteke og Sturridge mot Klopps beinharde krav

Mener duoen må jobbe hardt for å bli værende i Liverpool.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Jürgen Klopp brukte 20-åringen Divock Origi på topp mot Tottenham i sin managerdebut -i Daniel Sturridges skadefravær.

Angriper Danny Ings er som kjent ute resten av sesongen, og Christian Benteke var også plassert på sidelinja i helga etter skadeproblemer. Og skal vi tro tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher, er det ikke sikkert sistnevnte får mye spilletid denne sesongen.

Jürgen Klopp er nemlig en manager som er kjent for å kreve hard jobbing fra sine spillere. Det gjelder spisser så godt som midtbanespillere og forsvarere.

- Kan Klopp få Sturridge og Benteke til å gjøre det? Jeg tror han (Jürgen Klopp) er den typen manager som krever det, sier Jamie Carragher på programmet Monday Night Football, gjengitt av Daily Mirror.

Statistikk viser at Divock Origi løp mer enn sine forgjengere har gjort på topp for Liverpool denne sesongen. Samlet sett løp også hele Liverpool-laget mer enn de har gjort i noen av de tidligere Premier League-kampene denne sesongen.

Carragher mener at Klopp vil forvente den samme mentaliteten og arbeidskapasiteten av spillere som Benteke og Sturridge, hvis ikke vil de bli benket - eller i verste fall solgt.

- De må gjøre det dersom de vil bli i Liverpool under Jürgen Klopp, sier Carragher.

Det er ventet at både Benteke og Sturridge er klare til helgas hjemmekamp mot Southampton. Begge er usikre til møtet med Rubin Kazan torsdag.

ADVARER: Jamie Carragher. Foto: Ed Sykes/NTB Scanpix
ADVARER: Jamie Carragher. Foto: Ed Sykes/NTB Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer