PÅ ENGLAND-LEIR: Jamie Carragher snakker gjerne om Liverpool på treningsleir med landslaget i Østerrike. Han vil bare ha motiverte spillere på Anfield. Foto: AFP /PAUL ELLIS
PÅ ENGLAND-LEIR: Jamie Carragher snakker gjerne om Liverpool på treningsleir med landslaget i Østerrike. Han vil bare ha motiverte spillere på Anfield. Foto: AFP /PAUL ELLISVis mer

Carragher ber Liverpool-stjerner stikke

Hvis de ikke trives på Anfield.

|||(Dagbladet): Liverpool er på jakt etter nye eiere og har lite å rutte med på overgangsmarkedet.

Samtidig ryktes det at klubbens største stjerner er på vei bort, det gjelder både Fernando Torres, Steven Gerrard og Javier Mascherano.

Veteran Jamie Carragher synes ikke laget fra Anfield bør tviholde på noen over sommeren, skriver både Daily Telegraph og The Times.

- Jeg ønsker ikke at folk som ikke vil være her skal komme tilbake. Hvis noen ikke vil være her, så er ikke det noe problem. Ingen er større enn Liverpool Football Club, sier 32-åringen som er født og oppvokst i Liverpool.

Utspillet fra Carragher tolkes i Storbritannia som et spark til både Torres og Gerrard. Ingen av dem har slått fast at de blir med videre - på tross av spekulasjonene etter fiaskosesongen.

- Folk snakker alltid om at spillere forsvinner og sier «dette er slutten for Liverpool». Sånn er det ikke. Bedre spillere enn de vi har nå har forlatt oss, og vi her erstattet dem.

Carragher sier han føler med fansen når laget gjør det dårlig, fordi han er en av dem.

- 90 prosent av folkene jeg snakker med på telefonen har noe med Liverpool å gjøre. Jeg er følelsesmessig involvert, og siden jeg er en lokal gutt så er dette stort for meg. Jeg er sikker på at vi kommer til å gjøre det bra neste sesong, sier Carragher.

Da er Rafa Benitez fortsatt Liverpool-manager, det tror i hvert fall den spanske treneren selv.

Og Carragher er ferdig på landslaget igjen, han ble tatt ut i Englands bruttotropp til VM etter at avbrekk på tre år i forrige uke. 32-åringen sier at landslagscomebacket bare gjelder VM-sluttspillet, og at han ikke er aktuell til EM-kvalik mot Sveits 3. september.

For den kampen krasjer med et Everton-møte, der Carragher skal hylles på Anfield.

- Det var litt skader, jeg er sikker på at det er i orden før starten av neste sesong. Samtidig har jeg testimonialkamp for Liverpool 3. september, sier Carra.

RYKTER: Steven Gerrard er blitt koblet til Real Madrid, Manchester City og Inter, mens det spekuleres i at Fernando Torres er ønsket i Chelsea, City og Barcelona. Foto: AFP/IAN KINGTON
RYKTER: Steven Gerrard er blitt koblet til Real Madrid, Manchester City og Inter, mens det spekuleres i at Fernando Torres er ønsket i Chelsea, City og Barcelona. Foto: AFP/IAN KINGTON Vis mer