Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carragher i politiavhør

Havnet i bråk på vei til trening.

(Dagbladet.no) Tidligere denne sesongen ble Jamie Carragher så provosert av noen Luton-supportere at han klatret opp på gjerdet mot tribunen for å kjefte tilbake.

Denne uka ble tålmodigheten hans satt på prøve igjen.

30-åringen havnet i en heftig krangel med en person og det ble så fysisk at et vitne ringte politiet, melder Setanta Sports.

Kalt inn til avhør

Liverpool-stopperen var på vei til trening tirsdag, da han havnet i bråk med en mann i Liverpool Road. Et vitne ringte politiet og fortalte at Carragher og en annen person kranglet i veikanten.

Politiet rykket ikke ut og ingen ble pågrepet.

Men seinere den samme dagen tok den andre mannen kontakt med politiet, og de kalte da fotballstjernen inn til avhør.

Carragher møtte på stasjonen sammen med sin advokat i går og godtok da en advarsel. Ifølge Daily Mail betyr dette det samme som å innrømme skyld, rettslig sett. Det er ikke kjent hva som egentlig skjedde, men ifølge britiske medier kan det i slike saker dreie seg om alt fra dytting til spytting.

TENTE: Jamie Carragher gikk til angrep på en person i veikanten, og innrømmet i går forholdet i et politiavhør. Foto: AP
TENTE: Jamie Carragher gikk til angrep på en person i veikanten, og innrømmet i går forholdet i et politiavhør. Foto: AP Vis mer

- Vi kan bekrefte at en 30 år gammel mann har fått en advarsel fra politiet for common assault (overfall som ikke medfører noen betydelig skade), sier en talsmann for Merseyside-politiet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media