OFFENTLIG KRANGEL: Leicester-spiller Danny Simpson havnet i diskusjon med tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher på Twitter, igjen. Denne gangen gikk det litt langt. Foto: NTB Scanpix
OFFENTLIG KRANGEL: Leicester-spiller Danny Simpson havnet i diskusjon med tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher på Twitter, igjen. Denne gangen gikk det litt langt. Foto: NTB ScanpixVis mer

Carragher kom med stikk til Premier League-spiller. Så tok det helt av

Jamie Carragher og Danny Simpson krangler på Twitter igjen.

(FourFourTwo): Det er ikke ofte fotballstjerner slenger offentlig dritt til hverandre i sosiale medier, men tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher og Leicester-spiller Danny Simpson er to unntak.

Det startet tilbake i mars da Jamie Carragher stilte opp i Everton-utstyr i forbindelse med en treningsøkt arrangert av Sky Sports, der Carragher jobber som ekspertkommentator.

Simpson kritiserte Carragher for å stille opp i klær fra rivalen, mens den tidligere Liverpool-spilleren slo tilbake ved å kritisere Leicester-spillerne, deriblant Simpson, ved å antyde at spillerne først gjorde en innsats på banen med manager Claudio Ranieri borte.

DRO DET LANGT: Jamie Carragher sendte knallhard melding til Simpson. Foto: Paul Marriott/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
DRO DET LANGT: Jamie Carragher sendte knallhard melding til Simpson. Foto: Paul Marriott/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Mens tonen mellom dem i sosiale medier var «vennlig mobbing» for en tid tilbake, eskalerte det i går. Det gikk så langt at begge partene unnskyldte seg etterpå.

Slange-bilde

Jamie Carragher la først ut et bilde sammen med en stor slange rundt seg, med teksten: «Fikk endelig tak i Danny Simpson». Det tok ikke lang tid før Simpson svarte med et bilde der han sitter på sofaen med Premier League-medaljen rundt halsen.

«Har du noen gang bare slappet av i stua slik som dette med en Premier League-medalje rundt halsen?»

Jamie Carragher opplevde som kjent aldri å vinne Premier League-tittelen med Liverpool i løpet av sine 17 sesonger i klubben. Carragher svarte deretter følgende:

«Herregud, du tok den ut av troféskapet og spurte kjæresten din om hun kunne ta et bilde!! Det er nesten like ille som øreringen din. Forresten, takk for at du følger meg!»

Slettet meldinger

Det var her det eskalerte, for Simpson smalt ut med følgende før han seinere slettet meldingen:

«Det var din kone som tok bildet min venn. Hils og si takk, for jeg glemte å gjøre det selv».

Det at Simpson gjorde det personlig, fikk det til å renne over for Carragher, som ikke sparte på noe.

«Jeg trodde dette var for gøy! Du har gjort det personlig! Jeg tror ikke det var henne, for hun hadde ikke noen kvelemerker på halsen», skrev Carragher ifølge flere engelske medier, deriblant engelske Express.

Det hører med til historien at Danny Simpson ble dømt for overfall mot ekskjæresten i mai 2015, det skriver blant andre BBC. Han slapp fengsel, men måtte sone samfunnsstraff.

Unnskyldte seg

Carragher fjernet raskt meldingen, og unnskyldte seg etterpå.

«Unnskyld for at jeg ble personlig her, det er ikke min stil. Men du gikk over streken og det var en ny påminnelse om å ikke miste hodet i sosiale medier!», skrev Carragher.

«Ja, unnskyld min venn, det var bare meningen at det skulle være litt vennlig mobbing», svarte Simpson.

Så da er nok den ballen lagt død en gang for alle.