PÅ ETTERSKUDD: Jamie Carragher tror Liverpool må vinne alle de seks siste kampene for å ha mulighet til å klare den viktige fjerdeplassenFoto: SCANPIX/ REUTERS/Phil Noble
PÅ ETTERSKUDD: Jamie Carragher tror Liverpool må vinne alle de seks siste kampene for å ha mulighet til å klare den viktige fjerdeplassenFoto: SCANPIX/ REUTERS/Phil NobleVis mer

Carragher mener City er favoritter til å ta fjerdeplassen

Liverpool må slå Birmingham i dag for å henge med.

||| • Følg Birmingham - Liverpool i fotballstudio fra kl. 16!

(Dagbladet): Manchester City brukte 153 sekunder på å knuse Burnleys håp om poeng hjemme på Turf Moor i går ettermiddag, og tok med det et lite initiativ i kampen om den viktige fjerdeplassen.

I dag skal Liverpool følge opp borte mot Birmingham, et lag de ikke har klart å slå i Premier League under Rafa Benitez - på syv forsøk.

Jamie Carragher innrømmer at City er i førersetet når det gjelder Champions League-jakten.

Må vinne alle kampene
- Folk ser på kampene vi har igjen, og mener vi har et enklere program enn City og Spurs. Men jeg ville mye heller ha vært i deres posisjon enn i vår, og derfor mener jeg City er favoritter til å bli nummer fire, sier stopperbautaen, ifølge Sky Sports.

- Vi må konsentrere oss om å vinne hver eneste kamp fra nå til slutten av sesongen, for ettersom vi er litt bak er det ikke sikkert at det er nok å vinne alle engang, sier Carragher.

Birmingham har ikke tapt hjemme for noen av lagene i topp tre i England, og bare Tottenham har sluppet inn færre mål på hjemmebane denne sesongen.

Aquilani-problem
Heldigvis for Liverpool har de en skadefri Fernando Torres i form, men en spiller man ikke kan si det samme om er Alberto Aquilani.

Aquilani har slitt med skader hele sesongen, og nå kan det virke som om manager Rafa Benitez er i ferd med å miste tålmodigheten med italieneren.

Daily Mail meldte i går at Benitez har tatt med Aquilani i troppen til kampen mot Birmingham, og spanjolen antyder at det kanskje er noe mentalt i veien med midtbanespilleren han hentet for en god slump penger i sommer.

- Han klaget over smerter i ankelen, og sa han ikke kunne trene. Vi må snakke med legene for å få vite hva som skjer, for akkurat nå aner vi ikke, sier Liverpool-sjefen.

- Tror vi han trenger enda en operasjon? Vi vet ikke. Han har noen smerter, og vi må analysere det sammen med legen. Det er den samme ankelen som før. Noen spillere takler smerter, men ikke alle. Det er noen spillere som ikke kan, når de har smerter. Man vet aldri. Det avhenger av individet, og det gjør det veldig vanskelig, sier han.

Før kampen i dag er Liverpool fem poeng bak Manchester City på fjerdeplass. Birmingham er nummer ni.