Carragher om Liverpools utvikling: - Hadde jeg aldri trodd

Jamie Carragher er overrasket over hvor mye som har skjedd på tre år. Han mener Jürgen Klopp har gitt Liverpool grunn til håp og optimisme.

PÅ BESØK I OSLO: Dagbladet møtte Jamie Carragher i forbindelse med en Champions League-sending. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
PÅ BESØK I OSLO: Dagbladet møtte Jamie Carragher i forbindelse med en Champions League-sending. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Liverpool - Røde Stjerne 21.00 (Viasat 1)

- Hei, hvordan går det?

Den tidligere Liverpool-stopperen Jamie Carragher (40) hilser pent. Vi er i MTGs lokaler på Økern i Oslo i forbindelse med Liverpools gruppespillkamp mot Napoli.

Carragher begynte i jobben som Champions League-ekspert for MTG august 2017 og er endelig på plass i hovedstaden som ekspert. Det er en hektisk dag for briten, som møter oss på en sofa under tidligkampen mellom PSG og Røde Stjerne.

Den franske seriemesteren knuser til slutt laget fra Beograd med hele 6-1 denne kvelden. Seinere skal det vise seg at kampen mulig har vært offer for kampfiksing.

Forrige sesongs Champions League-finalist Liverpool går på sin side på et 0-1-nederlag mot Napoli, og må dermed slå Røde Stjerne for å kunne ta tilbake kommandoen i gruppa.

Carragher tror Liverpool kan gjenta bedriften fra forrige sesong, da Real Madrid til slutt sto i veien for etterlengtet sølvtøy.

- Ja, uten tvil. De har en bedre tropp denne sesongen. De kom til finalen, men de tapte fordi de manglet kvalitet på midtbanen i finalen mot Real Madrid. Kanskje Keita vil endre det, kanskje en ny signering i januar vil tilføre det. Jeg mener Liverpool og Manchester City er to av de beste lagene i Europa nå, sier Carragher, som lister opp flere favoritter til Champions League-trofeet:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer