Carragher skjelte ut radiovert

«Come down to Anfield and we\'ll see what happens.»

(Dagbladet.no) Liverpool-stopper Jamie Carragher sjokkerte engelske radiolyttere i går, da han ringte inn på direkten for å forsvare seg mot påstander programleder Adrian Durham kom med i TalkSports ettermiddagsprogram Drivetime.

Durham kritiserte Carragher for ikke å ha mage til å kjempe for landslagsplassen, etter at «Carra» tidligere denne uka fortalte at han vurderer å gi seg på landslaget, for å konsentrere seg om spill for Liverpool.

Carragher har gitt uttrykk for at han ikke føler han har fått en fair sjanse av England-manager Steve McLaren, men satte absolutt ikke pris på å bli diskutert direkte på lufta.

• Hør hele klippet her!

- Carragher er en «bottler»

Det var da radiovert Durham omtalte Carragher som en «bottler», at den hardtarbeidende midtstopperen kastet seg over telefonen.

«Bottler» er britisk slang, og kommer av uttrykket «To lose ones bottle», som kort fortalt henspiller på inkontinens framkalt av frykt. En «bottler» er med andre ord en som gjør i buksa av redsel...

– Aldri kall meg det på radio når tusener av mennesker hører på, freste en forbannet Carragher, ifølge Times Online.

FORBANNET: Jamie Carragher likte dårlig å bli omtalt som feiging på engelsk radio. Foto: OLEG POPOV/REUTERS/SCANPIX
FORBANNET: Jamie Carragher likte dårlig å bli omtalt som feiging på engelsk radio. Foto: OLEG POPOV/REUTERS/SCANPIX Vis mer

Carragher fortsatte med å utfordre Durham til å komme ned til Liverpool med «boksehanskene på», og slo til på klingende Merseyside-dialekt:

– If you’ve got any bottle, come down to Melwood or Anfield and say it to me and we’ll see what happens.

Innimellom kraftsalvene forsøkte også Liverpool-stopperen å forklare hvorfor han vurderer å droppe videre spill for England.

– Jeg har hatt mage til å kjempe for plassen i åtte år. Alt jeg kan gjøre er å spille så godt jeg kan for Liverpool. Jeg har aldri virkelig fått sjansen i Englands midtforsvar, og for å være ærlig, så har jeg aldri spilt virkelig bra for England fordi jeg har måttet spille så mye back, sa Carragher.

Trodde det var tulleanrop

De ansatte ved radiostasjonen ble så satt ut av den sinte innringeren at de først trodde det var en tullesamtale. Først etter å ha pumpet Liverpool-backen for personlige opplysninger for å forsikre seg om at det virkelig var ham som ringte, lot de ham slippe løs på Adrian Durham.

– Det er så mange Steve McLaren har valgt framfor meg. Det er alltid en vurdering til grunn, men i den alderen jeg er nå er alle konkurrentene yngre enn meg. De kommer til å bli bedre, mens det kanskje er for seint for meg, sa Carragher, på spørsmål om hvorfor han ikke vil fortsette å kjempe om plassen.

Carragher føler seg forbigått i landslagsdiskusjonen, og var spesielt skuffet over å bli vraket for Ledley King, da Rio Ferdinand ble skadet foran EM-kvalikkampen mot Estland forrige måned.

– Jeg spilte i Champions League-finalen. Det er ikke mye mer man kan gjøre som klubbspiller enn å vinne den, slik som vi gjorde. Når McLaren da brukte Ledley King, som er en toppspiller, men som har vært skadet hele sesongen, hva ville du følt om du var meg? Hva ville du gjort? spurte Carragher retorisk.

Det var tidligere denne uka at Carragher fortalte Liverpool Echo at han vurderer å legge opp som landslagsspiller.

• Hør hele klippet med Jamie Carragher her!