Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carragher slakter «late» City-forsvarere

Tror de må forsterke.

 FÅR GJENNOMGÅ:  Eliaquim Mangala. Foto: NTB Scanpix
FÅR GJENNOMGÅ: Eliaquim Mangala. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Liverpool-legende og Sky Sports-ekspert Jamie Carragher mener Manchester Citys forsvarsspillere ikke holder mål.

Carragher tror City kan bli nødt til å forsterke for å hevde seg i toppen.

De lyseblå fra Manchester tapte 0-2 borte mot Stoke lørdag. Dermed falt de ned til 3.-plass på Premier League-tabellen, tre poeng bak Leicester på tabelltopp. Carragher lot seg ikke imponere av det han så av City på Britannia.

- Det var flere bevis på latskap i Citys forsvarsspill i kampen mot Stoke. Latskap for meg er det samme som at spillerne ikke vil løpe. Men jeg så også tegn på at de ikke kan løpe nok. Dét kan være et enda større problem for City i fortsettelsen, sier Carragher til Sky Sports, ifølge Daily Mail.

- Det har blitt gjort et stort poeng av at (kaptein) Vincent Kompany er ute, men det har ingenting med det å gjøre, legger Carragher til.

 EKSPERT:  Jamie Carragher. Foto: NTB Scanpix
EKSPERT: Jamie Carragher. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han mener City-forsvaret generelt sett må rustes opp.

- De har brukt 70 millioner pund (ca. 930 millioner kroner) på to spillere (Eliaquim Mangala og Nicolás Otamendi), og ingen av dem kan spille uten Kompany ved siden av seg. Mangala er ikke god nok, og Otamendi sliter også. Backen Bacary Sagna (32) har spilt 26 kamper for klubb og landslag denne sesongen, og det ser allerede ut til å ha vært for mye for ham. I sommer kan det hende City må kjøpe en eller to forsvarsspillere til, sier Carragher.

Tirsdag kveld spiller City mot tyske Borussia Mönchengladbach i mesterligaen. City har avansementet i boks, men kampen om gruppeseieren i gruppe D er ikke avgjort.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media