Carragher spilte med punktert lunge

Og brukket ribbein.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): «We all dream of a team of Carraghers» synger Liverpool-fansen til Jamie Carragher. Det laget hadde neppe vunnet mange trofeer - men at samtlige spillere ville blødd for drakta er brennsikkert.

I lørdagens kamp mot Sunderland sikret Carragher seg livslangt medlemsskap i klubben for fotballens fremste machomenn, da han spilte videre etter å ha brukket et ribbein og punktert en lunge 20 minutter før slutt.

Manager Rafael Benitez vegret seg imidlertid mot å ta sin forsvarssjef av banen, og han ble dermed værende på banen i ytterligere fem minutter.

Ute mot Toulouse

Da Carragher omsider ble erstattet av John Arne Riise kvarteret før slutt, var han minst like sint som da radiovert Adrian Durham gjorde narr av ham på lufta tidligere i år.

Forhåpentligvis slapp Benitez å bli truet med juling.

Carragher går naturligvis glipp av mesterligakvaliken mot Toulouse på tirsdag, der Liverpool har 1-0 å gå på fra den første kampen i Frankrike.

- Jamie gjennomgikk en mengde undersøkelser på søndag, som bekreftet at han har brukket et ribbein og punktert den ene lungen. Men videre behandling er ikke nødvendig på dette stadiet, sier talsmann Ian Cotton til klubbens hjemmeside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.