Carragher tror Liverpool gjerne selger Suarez

Ser ingen ende på bitingen.

LA OPP I FJOR VÅR: Jamie Carragher følger fortsatt Liverpool tett, et drøyt år etter at han ga seg som Premier League-spiller og ble TV-ekspert. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB SCANPIX
LA OPP I FJOR VÅR: Jamie Carragher følger fortsatt Liverpool tett, et drøyt år etter at han ga seg som Premier League-spiller og ble TV-ekspert. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jamie Carragher er en Liverpool-legende, få kjenner klubben og troppen bedre en eks-spilleren med 508 kamper.

I sin Daily Mail-spalte gir 36-åringen sin sin mening om Luis Suarez. Carragher er ikke nådig mot spissen han spilte sammen med fra januar 2011 til sommeren 2013.

Den tidligere stopperen tipper Liverpool reagerer med lettelse hvis Real Madrid eller Barcelona kommer med et bud, som utløser en overgang for Suarez

Spiller et annet sted Til og med Liverpool-sjefene kan være dønn lei bitingen nå.

- Hvis et lukrativt tilbud kommer i de neste ukene, så er jeg overbevist om at Suarez kommer til å spille et annet sted neste sesong, skriver «Carra».

Carragher mener VM i Brasil alltid kommer til å forbindes med Suarez' biting. Og etter uruguayanerens tredje glefs ser Liverpool-legenden ingen grunn til å tro spissen gir seg med slikt.

BITEBEVIS: Giorgio Chiellini dro ned skjorta for å vise fram hva Luis Suarez gjorde i gruppespillkampen onsdag. Foto: AFP  / YASUYOSHI CHIBA / DANIEL GARCIA / NTB SCANPIX
BITEBEVIS: Giorgio Chiellini dro ned skjorta for å vise fram hva Luis Suarez gjorde i gruppespillkampen onsdag. Foto: AFP / YASUYOSHI CHIBA / DANIEL GARCIA / NTB SCANPIX Vis mer

- Han har vært en ekstremt god spiller og det er derfor han har fått fått standhaftig støtte fra Liverpool-supporterne. Men til og med fansen tror nå at klubben klarer seg uten kontroversene, melder Carragher.

- Det er problemet med Luiz. Han er vidunderlig begavet, men det er lite sannsynlig at denne episoden blir den siste.

Den tidligere England-spilleren mener Chiellini-saken likner de to forrige bitetilfellene på en prikk, alle gangene skjedde tannhuggingen på instinkt og på sekundet.

- Jeg tror ikke han kommer til å forandre seg. Han kommer alltid til å ha tendensen til å ødelegge for seg selv, skriver Carragher.

Carragher trekker fram tallet 80 millioner pund som en mulig overgangssum, han tror ikke Liverpool aksepterer biterabatt når Suarez forsvinner.

Tapte gullet på karantenen Sky Sports-eksperten understreker at Suarez er og var ekstremt viktig for Liverpool-laget. Han er overbevist at Liverpool hadde vunnet ligaen i vår, dersom Suarez ikke hadde startet høsten med en fem kampers karantene for bitingen av Branislav Ivanovic.

Uten uruguayaneren på laget avga Liverpool fem poeng mot Swansea og Southampten

- I den formen Luis var i fjor, så er jeg sikker på at han ville gjort forskjellen i de kampene. Dermed ville Liverpool vunnet gullet.

En annen Liverpool-legende, Robbie Fowler, er helt på linje med Carragher om at Suarez kan være ferdig på Anfield.

- Han drar klubbens navn gjennom gjørma. Det er ikke rett, med tanke hvordan de hjalp ham sist. De prøvde å få han på rett kjøl. Jeg blir ikke overrasket dersom han går nå, sier Fowler til radiokanalen Talksport.

Den 39-åringen tidligere måljegeren er svært skuffet over «årets spiller i Premier League», stemt fram både av spillere og skribenter.

- Du kan ikke forsvare ham. Ute av banen er han en herlig fyr. Han gjør mye fint veldedig arbeid i Liverpool, og jeg elsker ham som spiller. Men du kan ikke akseptere det han har gjort.

Barca-rykter De siste ryktene fra Spania forteller at Suarez nå er mest aktuell for Barcelona, Real Madrid er ikke lenger interesserte. Forhandlingene starter rundt utkjøpsklausulen til Suarez, som Marca mener er på 87,5 millioner euro (760 mill. kroner).  

Avisa skriver Barcelona at avisa er villige til å tilby Alexis Sanchez, Pedro, Cristian Tello eller Alex Song i bytte - og at 60 millioner euro er taket for overgangen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer