Carragher tror Liverpool skal slite med å nå topp fire

Har for store forsvarsproblemer.

SKEPTISK: Jamie Carragher mener Liverpool må få orden på forsvaret om de skal etablere seg i toppen av engelsk fotball. Her er Carragher etter en kamp for Liverpool.Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix
SKEPTISK: Jamie Carragher mener Liverpool må få orden på forsvaret om de skal etablere seg i toppen av engelsk fotball. Her er Carragher etter en kamp for Liverpool.Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Etter å ha sett sine gamle lagkamerater ryke 3-1 for Manchester City i går kveld var Liverpool-legenden Jamie Carragher mer enn bare litt skeptisk til gullsjansene denne sesongen.

- Hvis de fortsetter med å slippe inn mål som det, med flere kamper og uten Suarez i tillegg, blir det tøft nok å ende blant de fire første i år, sa Carragher på Sky Sports-sendinga etter kampen.

Uløste problemer
Ifølge Daily Mail var det nyankomne Dejan Lovren som fikk gjennomgå mest av Carragher. Ikke bare på grunn av gårsdagens tre baklengs, også baklengsmålet og prestasjonen mot Southampton i serieåpningen ble kritisert av Carragher.

200-millionersmannen har ifølge Carragher ikke levert varene så langt denne sesongen.

- Problemene vi snakket om at Liverpool hadde forrige sesong, og som gjorde at de tapte tittelen, er ikke løst. De har sluppet inn fire mål på to kamper, og det er noe de må rette opp, sa Carragher.

Kan løses
Den gamle forsvarskjempen var raus nok til å understreke at det er vanskelig for en fersk bakre firer å fungere optimalt med én gang, og at forflytningsproblemene rundt Lovren enkelt løses når spillerne blir bedre kjent med hverandres bevegelsesmønstre.

Men forblir de defensive problemene uløste er veien ut av Champions League-posisjon kort, advarer Carragher.

- Hvis det skjer ofte i denne ligaen blir du straffet for det. Forskjellen mellom Manchester City og Liverpool i kveld var den bakre fireren, fastslo han i sin kampanalyse.