Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carragher tviler på at Liverpool vinner ligaen

Med Rafa som sjef.

(Dagbladet.no): Det skjedde sist i 1990. Da vant Liverpool den engelske toppserien.

Jamie Carrager spilte tirsdag sin 500. kamp for Anfield-laget, og til The Independent og Liverpool Daily Post sier 29-åringen at det er uvisst om det blir noe seriegull for Liverpool med Rafa Benitez som manager.

- Er Rafa mannen som kan vinne det? Det kan bare tiden vise. Jeg aner ikke, sier Carragher.

- Det hadde vært deilig å vinne tittelen før jeg er ferdig, selvsagt. Om fire-fem år er det slutt for meg, og hvert eneste trofé er spesielt nå, siden det er blitt så tøft her hjemme.

Er ikke dumme

Håpet var stort foran denne sesongen. Med 17 kamper igjen skiller det 12 poeng opp til Manchester United og Arsenal på tabelltoppen.

Carragher innrømmer at det blir for vanskelig for Rafa Benitez\' mannskap.

- Det ser ikke ut som det går denne sesongen. Benitez har gjort det veldig bra, men ligaen er det vi ønsker oss, sier stopperen.

ØNSKER SEG LIGAGULLET MEST: Jamie Carragher er usikker på om manager Rafa Benitez\' noensinne klarer å hente ligagullet til Anfield.
ØNSKER SEG LIGAGULLET MEST: Jamie Carragher er usikker på om manager Rafa Benitez\' noensinne klarer å hente ligagullet til Anfield. Vis mer

Carragher har vært i Liverpool hele karrieren og er av den typen som aldri gir opp. Derfor sier han heller ikke rett ut at seriegull er umulig denne sesongen.

- Vi er ikke dumme, og du kan aldri gi opp. Men for at vi skal skal komme oss inn i det må vi ha en helt utrolig annen halvdel av sesongen. Og de andre må ha en utrolig dårlig andre halvdel av sesongen, sier Carragher.

Ikke Liverpool-måten

Han har fått med seg bråket rundt Benitez og Liverpool-eierne, men ønsker ikke å bruke det som noen unnskyldning for ligasvikten. Men overfor The Times innrømmer han at problemer ikke lenger blir løst på gamlemåten i Liverpool.

- Det er ikke bare jeg som tenker sånn. Spør hvilken som helst supporter. Det er ikke slik vi gjorde ting før. Vi vet alle hva som skjer, men vi spillere må konsentrere oss om det som skjer på banen.

Og der tar også Carragher selvkritikk.

- De ni-ti siste kampene har ikke vært gode nok.

KAPTEIN TIRSDAG: Carragher er fansens helt, mot Luton fikk han også være kaptein for laget i sin 500. kamp.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media