Carragher ut mot United-stjerner: - Bli kvitt dem!

Eksperter stiller spørsmål ved dagens United-stall.

PÅ VEI BORT? Paul Pogba har slitt med å finne formen de siste ukene, og nå mener Jamie Carragher at det kan være på tide å kvitte seg med ham. Foto: Reuters / Jason Cairnduff / NTB Scanpix
PÅ VEI BORT? Paul Pogba har slitt med å finne formen de siste ukene, og nå mener Jamie Carragher at det kan være på tide å kvitte seg med ham. Foto: Reuters / Jason Cairnduff / NTB ScanpixVis mer

Den siste tiden har Ole Gunnar Solskjærs Manchester United slitt ordentlig med å finne tilbake til formen de hadde rundt nyttår. Siden de røde djevlene slo PSG i starten av mars, har de bare vunnet to av de siste åtte kampene.

Til tross for at det er Solskjær som styrer skuta, så er det spillerne som har fått mest pepper etter en dårlig periode. Spillere som Ashley Young har blitt slaktet for sine prestasjoner den siste tiden.

- Det er de samme hver gang

I etterkant av Everton-kampen, som endte med et ydmykende 4-0-tap, har blant annet Jamie Carragher reagert på prestasjonene til flere stjernespillere.

Han er ikke imponert over hvordan situasjonen til spillere som David de Gea og Paul Pogba blir håndtert. Han mener at usikkerheten rundt de to spillerne spiller en stor rolle for det sportslige i United.

- Solskjær kommer ut nå og stiller spørsmål ved spillerne, og de samme navnene nevnes. Pogba, Martial … Det er de samme spillerne hver gang, mener den tidligere Liverpool-forsvareren, ifølge Manchester Evening News.

Han bruker videre eksempler fra sin tid i Liverpool, da spillere som Steven Gerrard og Luis Suárez var de viktigste spillerne i laget. Han forklarer at Liverpool selv hadde holdningen om at de to var så gode at de ikke kunne miste dem uansett hva som skjedde.

SKEPTISKE: Gary Neville og Jamie Carragher. Foto: David Loveday / TGS PHOTO /REX / SHUTTERSTOCK / NTB Scanpix
SKEPTISKE: Gary Neville og Jamie Carragher. Foto: David Loveday / TGS PHOTO /REX / SHUTTERSTOCK / NTB Scanpix Vis mer

- Denne ideen om at spillere ikke kan forlate klubben, ellers vil klubben falle sammen - Det er United! Det er en av de største klubbene i verden, og de er ikke akkurat på topp med dem uansett, sier Carragher og sikter i dette tilfellet til Pogba, de Gea og Anthony Martial.

- Han ser distrahert ut

Han påpeker ved flere anledninger størrelsen til klubben, og at man ikke må la spillere legge press på klubben når det gjelder kontraktsforhandlinger.

- Aldri glem hvor stor denne klubben er og makten de har. Aldri la spillerne diktere klubben når det gjelder å signere kontrakter. Bare bli kvitt dem! oppfordrer engelskmannen.

Også tidligere United-spiller Gary Neville virker enig i Carraghers synspunkter, og han er heller ikke imponert over det han har sett av stjernene den siste tiden.

- De Gea ser ikke ut som seg selv. Han ser distrahert ut. Martial kom nettopp tilbake fra skade, men han ser ut som han er på det slappe nivået igjen, sier Neville i sin podkast for Sky Sports, og fortsetter også om Pogba:

- Pogba ser nå ut som gamle Pogba under Mourinho, selv om han har vært strålende de siste tre månedene.

Videre uttalte han også at spillere som Marcus Rashford, Alexis Sánchez og Romelu Lukaku hadde skuffet han den siste tiden. Likevel gikk han ikke så langt som å foreslå at noen av disse store navnene bør selges til sommeren.