Carragher ut mot United-stjerner: - Bli kvitt dem!

Eksperter stiller spørsmål ved dagens United-stall.

PÅ VEI BORT? Paul Pogba har slitt med å finne formen de siste ukene, og nå mener Jamie Carragher at det kan være på tide å kvitte seg med ham. Foto: Reuters / Jason Cairnduff / NTB Scanpix
PÅ VEI BORT? Paul Pogba har slitt med å finne formen de siste ukene, og nå mener Jamie Carragher at det kan være på tide å kvitte seg med ham. Foto: Reuters / Jason Cairnduff / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den siste tiden har Ole Gunnar Solskjærs Manchester United slitt ordentlig med å finne tilbake til formen de hadde rundt nyttår. Siden de røde djevlene slo PSG i starten av mars, har de bare vunnet to av de siste åtte kampene.

Til tross for at det er Solskjær som styrer skuta, så er det spillerne som har fått mest pepper etter en dårlig periode. Spillere som Ashley Young har blitt slaktet for sine prestasjoner den siste tiden.

- Det er de samme hver gang

I etterkant av Everton-kampen, som endte med et ydmykende 4-0-tap, har blant annet Jamie Carragher reagert på prestasjonene til flere stjernespillere.

Han er ikke imponert over hvordan situasjonen til spillere som David de Gea og Paul Pogba blir håndtert. Han mener at usikkerheten rundt de to spillerne spiller en stor rolle for det sportslige i United.

- Solskjær kommer ut nå og stiller spørsmål ved spillerne, og de samme navnene nevnes. Pogba, Martial … Det er de samme spillerne hver gang, mener den tidligere Liverpool-forsvareren, ifølge Manchester Evening News.

Han bruker videre eksempler fra sin tid i Liverpool, da spillere som Steven Gerrard og Luis Suárez var de viktigste spillerne i laget. Han forklarer at Liverpool selv hadde holdningen om at de to var så gode at de ikke kunne miste dem uansett hva som skjedde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer