Carragher ute til mars

Mer dårlig Liverpool-nytt.

SKADESMELL: Jamie Carraghers (t.h) skulderskade var mer alvorlig enn fryktet. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
SKADESMELL: Jamie Carraghers (t.h) skulderskade var mer alvorlig enn fryktet. Foto: REUTERS/Eddie KeoghVis mer

(Dagbladet): Ikke bare tapte Liverpool mot Spurs søndag, veteran Jamie Carragher gikk av banen med kraftige smerter i skulderen.

Dagen derpå ble det anslått at 32-åringen mister én måned med fotball. Det er verre enn som så, skriver Liverpools egen hjemmeside.

Stopperen må operere skulderen som gikk ut av ledd på tampen av Tottenham-kampen, og det betyr at han mest sannsynlig ikke spiller fotball igjen før i mars 2011.

- Jeg skal operere i slutten av uka og snittet er 12 uker. Men jeg vil gjerne komme tilbake før det, samtidig som jeg må forsikre meg om at det blir riktig. Vi snakker om slutten av februar eller tidlig mars for en retur, sier Carragher.

Liverpool har allerede stopperkollega Daniel Agger ute med en langtidsskade. Dermed ser det ut til at supporterne må finne seg i at greske Sotirios Kyrgiakos får mye spilletid ved siden av Martin Skrtel framover.

Alternativene er få, og allerede i går uttalte manager Roy Hodgson at Carra-skaden er meget uheldig.

- Veldig tungt. Det er skuffende at noe slikt skulle skje i hans 450. seriekamp. Vi må klare oss uten han og Steven Gerrard, og de representerer livsnerven i denne klubben, sa Hodgson.