LOJAL: Jamie Carragher har bare spilt for Liverpool på toppnivå, men er ikke sentimental når det gjelder fotballkarrieren.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
LOJAL: Jamie Carragher har bare spilt for Liverpool på toppnivå, men er ikke sentimental når det gjelder fotballkarrieren.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil NobleVis mer

Carragher vurderer klubbskifte

- Det er opp til Liverpool, sier stopperkjempen.

||| (Dagbladet): Jamie Carraghers karriere har blitt et symbol på klubblojalitet, og etter snart 15 år i Liverpool er han høyt elsket blant fansen på Anfield.

Men nå er stopperen 32 år, og klubben vurderer om han er verdt å satse på.

Rafa Benitez har bedt Carragher vente på nye kontraktsforhandlinger, og det får forsvareren for første gang til å vurdere en annen arbeidsgiver enn Liverpool.

- Det er opp til klubben, er det ikke? Jeg har 12 måneder igjen til sommeren. Klubben vil gi meg ny kontrakt dersom de vil. Hvis ikke, spiller det ingen rolle. Må jeg bytte klubb, så bytter jeg klubb, null problem. Det gjør meg ingenting, sier han til Times.

- Jeg tok avgjørelsen om å legge opp på landslaget raskt uten å nøle, så jeg er ikke redd for å ta store avgjørelser. Dette er opp til klubben. Jeg vil fortsette å spille, og se hva som skjer, sier Carragher.

Jamie Carragher er visekaptein i Liverpool, og har vist denne sesongen at alderen ikke tynger ham for mye. Men Rafa Benitez er fortsatt ikke sikker på at en fornyet kontrakt er det rette for Merseyside-klubben.

- Jeg sa til «Carra» at han er frisk, og har gjort det bra i år, så vi får se. Det er ikke det samme med spillere som er over 30 som det er med en 25-åring. Vi får vente å se, og det vet jeg Carra er komfortabel med. Jeg tror han foretrekker det, sier Benitez.

Og Carragher ønsker å bli i klubben han har vært i siden han var 18 år, men bare om han kan regne med å spille fast fotball. I motsetning til eksempelvis Arsenal, har ikke Liverpool begrensninger på kontrakter for eldre spillere.