Carrick advarer mot å ta lett på Wigan

Møter et lag i desperat poengjakt.

FORVENTER TØFF KAMP: Manchester Uniteds Michael Carrick forventer et heltent Wigan når lagene møtes onsdag. Her er Carrick i kamp mot Blackburn og Morten Gamst Pedersen. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES.
FORVENTER TØFF KAMP: Manchester Uniteds Michael Carrick forventer et heltent Wigan når lagene møtes onsdag. Her er Carrick i kamp mot Blackburn og Morten Gamst Pedersen. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES.Vis mer

Manchester United styrer mot sitt 20. ligagull, men Michael Carrick advarer mot å ta lett på nedrykkstruede Wigan.

United har vunnet samtlige 13 Premier League-møter med Wigan. Med seier på Wigans bane onsdag, tar rødtrøyene et langt steg mot nok et seriemesterskap.

- Hvordan vi har gjort det mot dem tidligere, spiller ingen rolle. Det som er viktig er hva vi gjør på onsdag. Ja, vi har god statistikk mot dem, men dette er et annet lag i en annen sesong, advarer midtbanespilleren Carrick.

Wigan kjemper febrilsk om å sikre ny toppseriekontrakt. Klubben er nest sist, men bare målforskjell holder laget under streken.

- Wigan har vist den siste tiden at de kan få gode resultater, og vi må spille opp mot vårt beste skal vi få det vi ønsker. Det er ingen her som tar lett på denne kampen, sier Carrick.

PÅ FELTET: Manchester United på treningsfeltet med manager Alex Ferguson. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS
PÅ FELTET: Manchester United på treningsfeltet med manager Alex Ferguson. Foto: AFP PHOTO/PAUL ELLIS Vis mer

Wigan var nær poeng mot Chelsea lørdag, men et sent baklengsmål ga London-laget alle poengene. I tillegg skulle Branislav Ivanovics 1-0-mål vært annullert.

- Vi kan ikke forandre det som er skjedd. Nå har vi en stor kamp mot United. Vi har vist mot Liverpool og Chelsea at vi kan utfordre slike lag. Jeg håper å se det samme fra mine spillere mot United, sier Wigan-manager Roberto Martinez.

Bare seks serierunder gjenstår. United leder serien med åtte poeng på byrival Manchester City.

(NTB)

OPTIMIST: Wigan-manager Roberto Martinez vil gi United hard kamp. Foto: EPA/ANDY RAIN
OPTIMIST: Wigan-manager Roberto Martinez vil gi United hard kamp. Foto: EPA/ANDY RAIN Vis mer