Carrick mister seriestarten

Ble skadet under treningskamp.

(Dagbladet.no): Michael Carrick har bare spilt to kamper siden overgangen fra Tottenham til Manchester United forrige uke.

Flere blir det heller ikke med det helt første, for i går skadet midtbanespilleren seg i Manchester-klubbens 1-0-seier over Ajax.


- Det ser ut til at han blir ute noen uker - foten var svært hoven, og det var stor blodansamling, forteller Manchester United-manager Sir Alex Ferguson til Sky Sports News.

Roy Keanes erstatter forlot Amsterdam ArenA på krykker, og alt tyder nå på at han mister seriepremieren mot Fulham den 20. august.

Fra før står både Wayne Rooney og Paul Scholes i fare for å bli suspendert etter utvisningene de pådro seg i Manchester Uniteds kamp mot Porto på fredag.

SKADD: Michael Carrick støttes av banen etter å ha blitt skadd i det 14. minutt av Manchester Uniteds møte med Ajax Amsterdam i går. Foto:  PETER DEJONG/AP/SCANPIX
SKADD: Michael Carrick støttes av banen etter å ha blitt skadd i det 14. minutt av Manchester Uniteds møte med Ajax Amsterdam i går. Foto: PETER DEJONG/AP/SCANPIX Vis mer