Carrick ønsket ikke å være med i Englands EM-tropp

Vil ikke være benkesliter.

TRAPPER NED: Ifølge England-ledelsen ønsket Michael Carrick ikke å være med til fotball-EM som benkesliter. Dermed er han utelatt fra hele troppen. Her er han med Jermain Defoe. Foto: REUTERS/Robin van Lonkhuijsen/United Photos
TRAPPER NED: Ifølge England-ledelsen ønsket Michael Carrick ikke å være med til fotball-EM som benkesliter. Dermed er han utelatt fra hele troppen. Her er han med Jermain Defoe. Foto: REUTERS/Robin van Lonkhuijsen/United Photos Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fotball-EM 2021

EM-program

(Dagbladet): England-sjef Roy Hodgson tok i går ut 23-mannstroppen som skal til EM i juni.

Flere store navn ble utelatt. Blant annet Rio Ferdinand, Micah Richards og Michael Carrick.

Nå bekrefter både Hodgson og det engelske fotballforbundet FA at Carrick selv ikke ønsket å være med til EM.

- Vi fikk høre for et par måneder siden at på grunn av det stadiet han er i karrieren, så ønsket han å trappe ned, og unngå å bli kalt inn i troppen for å sitte på benken, sier FAs Adrian Bevington til Sky Sports.

30-årige Carrick har vært en viktig spiller for Manchester United denne sesongen - og flere undret i går på hvorfor han ikke en gang var blant de fem reservene utenfor den opprinnelige EM-troppen.

- Jeg kunne aldri satt Carrick på reservelista etter at han fortalte at han ikke ville det. Jeg måtte være overbevist om at han var bedre enn de fire sentrale midtbanespillerne jeg har tatt med, sier Roy Hodgson.

I troppen er både Scott Parker, Steven Gerrard, Frank Lampard og Gareth Barry, som kan spille sentralt i banen. Gerrard er i tillegg valgt ut til å være kaptein i EM.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer