Manchester United-seier i sesongavslutningen

Carrick-spesial i legendens avskjed

Michael Carrick spilte sin siste ligakamp for Manchester United etter 12 år i klubben. Midtbanespilleren kronet prestasjonen med en pasning av eget varemerke.

Action Images / Darren Staples
Action Images / Darren Staples Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester United - Watford 1-0 (1-0)

Det var tid for farvel da Manchester United gikk på banen for siste gang denne sesongen. Ikke bare fordi årets Premier League er over, men også fordi Michael Carrick spilte sin siste ligakamp for klubben.

36-åringen har slitt med skader og en aldrende kropp, og har ikke maktet å være like involvert de siste sesongene. Søndag fikk han sjansen fra start og leverte i god, gammel stil.

Carrick har ligget dypt på Manchester Uniteds midtbane i en årrekke. Herfra har han styrt tempoet i kampene, holdt ballen i laget, vendt spillet, og spilt den forløsende pasningen som gjør hele forsvar til skamme. Med overblikk og en dødelig presis pasningsfot har midtbanemaestroen funnet angripernes løp, og mot Watford gjorde han det en siste gang.

Carrick løftet ballen elegant over gjestenes forsvar, hvor Juan Mata la ballen død med vrista. Marcus Rashford kom på løp ved siden av, og de to befant seg alene med keeper. Mata spilte til spissen, som hadde en enkel jobb med å trille ballen inn i mål.

Keepervikaren

I en ellers sjansefattig omgang, fikk Watford sin største like før pause. Daryl Janmaat la inn i feltet, hvor Richarlison steg til værs. Brasilianeren nikket hardt ned mot hjørnet, men en feberredning av keepervikar Sergio Romero gjorde at United kunne gå til pause med ledelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer