Carricks bulldosere jager Hughes

Nabostrid i millionklassen i Premier League.

(Dagbladet.no) Den bitre nabostriden mellom Michael Carrick og Mark Hughes er nå over - og sistnevnte har bestemt seg for å flytte.

Den nåværende Manchester United-spilleren og den tidligere Old Trafford-helten har kranglet om alt annet enn fotball. Hughes har bodd i Cheshire-huset til en verdi av 60 millioner i 15 år, men nå ringer han og kona Jill til flyttebyrået.

Årsaken til krangelen og flyttingen er Carricks ønsker om å utbygge huset sitt. Hughes bor på den andre siden av gata og har motsatt seg planene.

Nå har Carrick fått byggetillatelse - og Hughes har fått nok.

The Daily Mail skriver at Carrick vil bestille bulldosere som skal jevne hans nåværende hus med jorda. Deretter skal han oppføre et nytt herskapelig hus til 40 millioner kroner. Blackburn-manager Mark Hughes mener at planene for det nye bygget er for store og at de to soverommene i toppetasjen vil ha utsikt over hans eiendom.

- Det eksisterende bygget er to etasjer høyt, noe som passer inn i nabolaget. Planene viser et hus som er betydelig høyere og det vil ha tre etasjer. Størrelsen, formen og «dronning Anne-designet» vil gjøre huset altfor dominerende i gata, skriver advokaten til Hughes og kona i klagebrevet.

- Privatlivet mine klienter har satt stor pris på vil bli redusert.

Hughes fikk imidlertid ikke medhold, og Carrick kan virkelig begynne å planlegge hvordan han vil innrede drømmehuset med innendørs svømmebasseng, treningsrom, kino, bibliotek og vinkjeller.

VIL BO MER HERSKAPELIG: Michael Carrick får nå lov til rive huset - for å bygge et større og mer herskapelig hus. Det liker naboen dårlig. Foto: AFP
VIL BO MER HERSKAPELIG: Michael Carrick får nå lov til rive huset - for å bygge et større og mer herskapelig hus. Det liker naboen dårlig. Foto: AFP Vis mer

Men kan nok bare glemme en overgang til Blackburn om han skulle slite med lite spilletid i United i framtida ...

Carricks bulldosere jager Hughes
- MISTER PRIVATLIVET: Blackburn-manager Mark Hughes mener han og kona mister deler av privatlivet når Michael Carricks nye hus står klart.