Carroll bøtelagt for overfall på nattklubb

Erklærte seg skyldig i legemsfornærmelse.

I TRØBBEL: Andy Caroll gjør sakene sine bra for Newcastle, men på privatfronten går det langt fra knirkefritt for 21-åringen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis/
I TRØBBEL: Andy Caroll gjør sakene sine bra for Newcastle, men på privatfronten går det langt fra knirkefritt for 21-åringen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis/Vis mer

|||Newcastle-spissen Andy Carroll (21) må ut med drøyt 30.000 kroner etter å ha overfalt en mann på en nattklubb i desember i fjor.

Carroll erklærte seg skyldig i legemsfornærmelse da saken ble avgjort i retten mandag. Den fornærmede ble kjørt til sykehus med hodeskader etter episoden på en nattklubb i Newcastle.

Carroll nektet samtidig for anklagene om legemsbeskadigelse, en mer alvorlig anklage, som også ble droppet etter tilståelsen.

Spissen ble bøtelagt med 1000 pund for hendelsen. I tillegg må han betale offeret 2500 pund i erstatning.

Andy Carroll er også siktet for overfall på sin eks-kjæreste. Saken skal opp for retten 10. januar. Inntil det er spilleren dømt til å bo hos Newcastle-kaptein Kevin Nolan.

Tre dager etter at han ble arrestert for overfall på eksen, ble Carrolls splitter nye Range Rover ødelagt av brann. Politiet mistenker at brannen var påsatt.

(NTB)