- Carroll fikk ni millioner i «fallskjerm» av Liverpool

Som om de ikke tapte nok på ham allerede.

BETALT FOR Å DRA: Andy Carroll (t.v.) skal ha fått rundt ni millioner av Liverpool for å gå med på å bli West Ham-spiller på fast basis. Carroll har var lånt ut til London-klubben hele siste sesong. Foto: Eddie Keogh, Reuters / NTB Scanpix
BETALT FOR Å DRA: Andy Carroll (t.v.) skal ha fått rundt ni millioner av Liverpool for å gå med på å bli West Ham-spiller på fast basis. Carroll har var lånt ut til London-klubben hele siste sesong. Foto: Eddie Keogh, Reuters / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Andy Carroll har vært en tvers gjennom dårlig butikk for Liverpool.

Ikke bare har de solgt ham til West Ham for halvparten av det de kjøpte ham for, nå skriver også The Mirror at Liverpool måtte betale Carroll rundt én million pund - drøyt ni millioner kroner - for å godta overgangen.

Angivelig skal Liverpool ha krevd ekstra penger av West Ham, slik at de igjen kunne betale spissen for å gå med på overgangen. Liverpool ønsker å kutte lønnsutgiftene og bruke pengene på forsterkninger.

Rapportene fra engelske medier sier at Carroll får 100 000 pund i ukelønn i West Ham.

Overgangssummen rapporteres å være på totalt 17,5 millioner pund. Det er temmelig nøyaktig halvparten av det Liverpool måtte betale for ham for to og et halvt år siden.

Carroll ble kjøpt fra Newcastle etter en formperiode, og kostet de røde 35 millioner pund. Carroll hevdet overfor en Newcastle-fanzine at han ble solgt mot sin vilje.

Målformen tok brått slutt etter klubbskiftet, og han ble aldri den erstatteren Liverpool håpet på etter salget av Fernando Torres.

Han var utlånt til West Ham hele 2012-13 sesongen, og har nå skrevet seksårskontrakt med London-klubben.