- Carroll, Parker og Gerrard starter mot Norge

Hodgson bekrefter at Liverpool-duoen spiller.

MØTTE PRESSEN: Roy Hodgson snakker til norsk og britisk presse på Ullevaal Stadion. England møter Norge i morgen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
MØTTE PRESSEN: Roy Hodgson snakker til norsk og britisk presse på Ullevaal Stadion. England møter Norge i morgen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.Vis mer

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Norge møter England til privatlandskamp på Ullevaal i morgen kveld - og i dag møtte England-sjef Roy Hodgson pressen på den norske landslagsarenaen.

Roy Hodgson startet med å forklare situasjon til de skadde spillerne sine. Norwich-keeper John Ruddy må melde forfall på grunn av en brukket finger.

- Han gledet seg så til å være med laget, men han var uheldig med fingeren. Det er trist, sier Hodgson.

Hodgson bekreftet at både Liverpool-spiss Andy Carroll og Steven Gerrard starter i morgen.

- Andy Carroll avsluttet serien bra, og jeg er fornøyd med det jeg har sett av ham på trening. Han vil starte i morgen. Både Steven (Gerrard), Carroll og Parker vil starte. Store deler av laget sier seg selv, forteller Hodgson.

- Spillerne er i en læringsfase, og jeg gleder meg til å se dem i 90 minutter. Morgendagen vil være viktig for å få sett på laget før EM starter, sier Hodgson.

Skryter av Brede
Om sin tidligere Fulham-elev Brede Hangeland, sier Hodgson følgende.

- En av de beste midtstopperne i Premier League. En fantastisk spiller som jeg respekterer, sier Hodgson.

Steven Gerrard ble utnevnt til England-kaptein da Hodgson tok ut EM-troppen nylig. Liverpool-spilleren stilte også på pressekonferansen på Ullevaal.

PÅ ULLEVALL. Englands trener Roy Hodgson ankommer pressekonferansen på Ullevall. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
PÅ ULLEVALL. Englands trener Roy Hodgson ankommer pressekonferansen på Ullevall. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer

På spørsmål om hvordan det blir å spille sammen med eks-kaptein John Terry, svarer Gerrard slik:

- Det går kjempebra. Jeg har ikke snakket med ham etter seieren i Champions League, men vi vil støtte hverandre og kjempe om de samme målene, sier Gerrard.

- Norge er for varmt
Arsenal-vingen Alex Oxlade-Chamberlain var en av overraskelsene i Englands EM-tropp.

Han klaget over det norske været etter ett døgn i landet.

- Været er en vits. Norge er for varmt, skriver Oxlade-Chamberlain på Twitter.

Roy Hodgson nevnte også være det strålende solskinnet på sin pressekonferanse.

- Godt å være tilbake i Norge når sola skinner. Den gjorde ikke det så ofte da jeg var her, sier Hodgson, som var Viking-sjef i 2004/2005.