Carroll skrev under på seksårskontrakt med West Ham

Offisielt i dag.

MÅLSCORER: Andy Carroll håper å score flere mål for West Ham i framtida. Her feirer han etter å scoret mot Manchester City på Etihad Stadium i slutten av april. Foto: REUTERS/Darren Staples
MÅLSCORER: Andy Carroll håper å score flere mål for West Ham i framtida. Her feirer han etter å scoret mot Manchester City på Etihad Stadium i slutten av april. Foto: REUTERS/Darren StaplesVis mer

(Dagbladet): Det har vært en dårlig skjult hemmelighet at Andy Carroll kommer til å gå bli værende i West Ham, etter å ha vært på utlån fra Liverpool forrige sesong. I dag ble overgang gjort offisiell, og den høyreiste mannen skrev under på en seksårsavtale med London-klubben. Overgangssummen er ikke offentliggjort, men skal være ny klubbrekord for West Ham.

- Det er fantastisk fomr meg å være her. Jeg trivdes virkelig her forrige sesong, og det vises når jeg nå kommer tilbake og gjør overgangen permanent, sier 24-åringen ifølge The Guardian.

Carroll ble i sin tid kjøpt fra Newcastle til Liverpool for over 300 millioner kroner, og det snakkes nå om at West Ham slapp unna med under halvparten, rundt 140 millioner kroner. Totalt fikk 24-åringen seks mål på 44 kamper på Merseyside.

- Fansen, spillerne og klubben har vært fantastiske mot meg, og det jeg ville var å komme tilbake hit og spille fotball, sier Caroll videre ifølge The Guardian.

Mannen med ni landskamper for England skal ifølge The Sun få en lønn på rundt 900 000 kroner i uka. Han håper å bidra til å gjøre West Ham til en storklubb, og avslører at han ser et uforløst potensiale i klubben.

- Siden slutten av sesongen har jeg hatt mye tid til å tenke. Jeg savnet klubben, og det er derfor jeg er tilbake. Å rykke opp for to sesonger siden, og så ende der vi gjorde (12. plass i Premier League) - vi gjorde en kjempejobb, og nå kan det bare gå bedre. Måten klubben blir drevet på, den nye stadion og alt sammen - det går bare oppover med West Ham, sier Carroll ifølge The Guardian.

TAKKER FANSEN: Carroll avslørte i dag at fansen var en stor grunn til at han ønsker å bli værende i West Ham. Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
TAKKER FANSEN: Carroll avslørte i dag at fansen var en stor grunn til at han ønsker å bli værende i West Ham. Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA Vis mer