Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Carroll trener for første gang på tre måneder

Godt nytt for West Ham.

TO BRUDD I FOTEN: Andy Carroll ble kjøpt skadd av West Ham etter en sesong på utlån fra Liverpool. Foto: AP /PA, Clive Gee / SCANPIX
TO BRUDD I FOTEN: Andy Carroll ble kjøpt skadd av West Ham etter en sesong på utlån fra Liverpool. Foto: AP /PA, Clive Gee / SCANPIX Vis mer

Andy Carroll trener igjen etter et langvarig skadeavbrekk. Det er godt nytt for West Ham, som skriker etter offensiv kraft.

Den engelske landslagsspissen er tilbake på treningsfeltet for første gang på tre måneder. Et dobbeltbrudd i høyrefoten har holdt Carroll på sidelinjen.

- Jeg er så glad for å være tilbake i trening sammen med gutta. Du aner ikke hvor mye du vil savne det før du blir holdt borte fra det, sier Carroll til West Hams nettsider.

24-åringen har ikke spilt for London-klubben denne sesongen. Sam Allardyces mannskap har slitt med å få angrepsspillet til å sitte uten Carroll. Det har ført til svake resultater og en 17.-plass i Premier League.

- Det har vært tøft å følge kampene fra tribunen. Vi har ikke fått resultater som fortjent. Jeg gleder meg til å hjelpe laget til seirer, sier Carroll.

Carroll kostet West Ham rundt 130 millioner kroner da låneavtalen med Liverpool ble gjort permanent i sommer. Det var en rekordsum for Upton Park-laget.

 (NTB)