AVSLÅTT: I forrige uke ble det klart at FISA hadde utestengt 22 av 28 russere fra OL, som følge av den russiske dopingskandalen. Nå er det klart at anken til 17 av de utestengte har blitt avslått. Foto: REUTERS/Ivan Alvarado/NTB Scanpix
AVSLÅTT: I forrige uke ble det klart at FISA hadde utestengt 22 av 28 russere fra OL, som følge av den russiske dopingskandalen. Nå er det klart at anken til 17 av de utestengte har blitt avslått. Foto: REUTERS/Ivan Alvarado/NTB ScanpixVis mer

CAS avslo anke fra 17 russiske roere

Det internasjonale roforbundet (FISA) utestengte dem fra å delta i Rio-OL.

Idrettens voldgiftsrett (CAS) har avvist anken fra 17 russiske roere, etter at Det internasjonale roforbundet (FISA) nylig utestengte dem fra å delta i Rio-OL.

I forrige uke ble det klart at FISA hadde utestengt 22 av 28 russere fra OL, som følge av den russiske dopingskandalen. Nå er det klart at anken til 17 av de utestengte har blitt avslått.

- De 17 roernes anke ble avvist, sier en talsperson fra CAS til nyhetsbyrået AFP.

Ingen av de 28 utøverne har testet positivt for doping i løpet av de siste fem årene, men flere av dem har blitt testet på et laboratorium i Moskva, et laboratorium der resultater tidligere har blitt manipulert.

OL i Rio åpner fredag.

(NTB)