Casillas etter hjerteinfarkt:
- Jeg ble skremt

Iker Casillas ble hastet til sykehus etter at han fikk hjerteinfarkt på trening. Nå melder keeperen selv at han har det bra.

HASTET TIL SYKEHUS: Iker Casillas. Foto: NTB SCanpix
HASTET TIL SYKEHUS: Iker Casillas. Foto: NTB SCanpixVis mer

Iker Casillas er hastet til sykehus etter at han fikk hjerteproblemer på trening. 37-åringens klubb, bekrefter på sin egen hjemmeside at det dreier seg om et hjerteinfarkt.

- Det skjedde under treningen onsdag morgen. VI stoppet treningen for å gi ham den assistansen han trengte. Casillas har det etter forholdene bra nå, tilstanden er stabil og hjerteproblemene er behandlet, står det i pressemeldingen.

Den 37 år gamle keeperen skal ha følt seg uvel, før han ble fraktet til Hospital CUF i Porto, skriver Ojogo.

Klokka ni i kveld melder Casillas selv at han har det bra etter forholdene:

- Alt er under kontroll. Det var skremmende, men kreftene er fortsatt intakt. Takk for alle meldingene og kjærligheten, skriver keeperen på Instagram.

Casillas, som voktet til buret til Real Madrid i brorparten av karrieren, før han signerte for Porto i 2015. Nylig røk laget ut i kvartfinalen av Champions League mot Liverpool.

Casillas er gift med den spanske TV-reporteren Sara Carbonero. Sammen har de to barn. 37-åringen har vunnet to VM-gull, to EM-gull og tre Champions League-titler, for å nevne noen av merittene.

FRAKTET HIT: Det er på dette sykehuset Iker Casillas nå oppholder seg. Foto: NTB Scanpix
FRAKTET HIT: Det er på dette sykehuset Iker Casillas nå oppholder seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I løpet av timene etter den skremmende nyheten har en lang rekke fotballspillere og fotballklubber sendt støtteerklæringer i retning 37-åringen:

- Vi sender all vår støtte til vår elskede kaptein Casillas, skriver blant annet Real Madrid.